Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόβουρτσες
Κωδικός 23956

Intermed Toothbrush 153 Pink

Περιγραφή

Intermed οδοντόβουρτσα .

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Οι ειδικά σχεδιασμένες ανισοϋψείς και μαλακές τρίχες της οδοντόβουρτσας Intermed, σας προσφέρουν έναν βαθύ και συνάμα αποτελεσματικό καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας, ακόμη και των πιο δυσπρόσιτων περιοχών. Επιπρόσθετα, συνδράμει στην απομάκρυνση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας. Σε ροζ χρώμα η Intermed οδοντόβουρτσα, φροντίζει απαλά τα ούλα σας, χωρίς να προκαλεί τον τραυματισμό ή τον ερεθισμό τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα, όσες φορές χρήζει απαραίτητο, σε συνδυασμό με την Intermed οδοντόπαστα για αποτελεσματική δράση.

ΠΡΟΣΟΧΗ
!
Μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας, πλύνετε την οδοντόβουρτσα και αποθηκεύσετε την στην θήκη της, ώστε με ασφαλή και καθαρό τρόπο, να την ξανά χρησιμοποιήσετε .

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΛΑΚΑ?

Όταν αναφερόμαστε στον όρο μικροβιακή πλάκα, εννοούμε ένα κολλώδες διαφανές ή λευκωπό ή υποκίτρινο επίχρισμα που σχηματίζεται πάνω στις οδοντικές επιφάνειες όταν δεν βουρτσίζονται ή δεν βουρτσίζονται σωστά. Τα συστατικά που απαρτίζουν την Ο.Μ.Π είναι: υπολείμματα τροφών, μικρόβια και διάφορα συστατικά του σάλιου. Ο μοναδικά πιο ενδεδειγμένος τρόπος πρόληψης κατά της Ο.Μ.Π είναι το καθημερινό και σωστό βούρτσισμα.