Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόβουρτσες
Κωδικός 23351

Jordan Denture Brush, 1τμχ

Περιγραφή

Οδοντόβουρτσα της εταιρείας Jordan

Ο καθημερινός καθαρισμός των δοντιών είναι μια απαιτούμενη διαδικασία που δεν θα πρέπει να αμελείται από κανέναν μας. Η υγιεινή των δοντιών αποτελεί σημαντική υπόθεση για τον καθένα μας. Τα υγιή και κατάλευκα δόντια δεν παίζουν ρόλο μόνο στην υγιεινή της στοματικής μας περιοχής, αλλά και στο να διατηρούμε ένα καλαίσθητο και λαμπερό χαμόγελο.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία Jordan σας προτείνει την Denture Brush, μια εργονομικά σχεδιασμένη οδοντόβουρτσα με δύο κεφάλια για περισσότερο αποτελεσματικό καθαρισμό. Διαθέτει μεγάλο, καμπυλωτό κεφάλι με ενσωματωμένες ίνες, το οποίο προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις οδοντοστοιχίες, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό καθαρισμό σε μεγάλες επιφάνειες. Στην πίσω μεριά του κυρίως κεφαλιού βρίσκεται ένα μικρότερο, το οποίο χρησιμεύει στην απομάκρυνση της πλάκας και των σωματιδίων που εντοπίζονται σε δυσπρόσιτες περιοχές της οδοντοστοιχίας. Η ανθεκτική λαβή της καθιστά εύκολη τη χρήση της, ακόμα και από άτομα με μειωμένη επιδεξιότητα.

Ο επιμελής και λεπτομερής καθαρισμός είναι απαραίτητος για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων, η οποία εντείνει τον ερεθισμό των ούλων και την πρόκληση κακοσμίας στο στόμα.

Η ουλίτιδα αποτελεί μία από τις επικρατούσες μορφές περιοδοντικής νόσου, που συναντάται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Πρόκειται για μια ειδική φλεγμονώδη αντίδραση του οριακού ούλου. Η αντίδραση αυτή στον ιστό , που ξεκινά ως οδοντική συσσώρευση της πλάκας, αρχίζει νωρίς από την παιδική ηλικία και αντικατοπτρίζει την βακτηριακή πρόκληση στον ξενιστή. Αρχικά, παραμένει επιφανειακή, αλλά η διατήρηση της στο στόμα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει απώλεια σύνδεσης.

Η υγιεινή του στόματος είναι θέμα όλων μας!