Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόβουρτσες
Κωδικός 30175

Parodontax Gums & Teeth Οδοντόβουρτσα Soft 1τμχ

Περιγραφή

Οι οδοντόβουρτσες parodontax είναι ειδικά σχεδιασμένες για την πρόληψη των προβλημάτων των ούλων και τον δραστικό καθαρισμό των δοντιών.
Σε δύο τύπους, μαλακή και εξαιρετικά μαλακή, με μικρή κεφαλή και μαλακές τρίχες σε δύο μήκη, είναι ήπιες με τα ούλα σας και σκληρές με την πλάκα, μία από τις πιο βασικές αιτίες των προβλημάτων των ούλων. Παράλληλα, έχουν εργονομική λαβή για μπορείτε να τις κρατάτε καλά κατά το βούρτσισμα.
Χρησιμοποιείστε τις οδοντόβουρτσες parodontax και ενισχύστε την καθημερινή στοματική σας φροντίδα με οδοντόκρεμα parodontax για να διατηρείτε τα ούλα* και τα δόντια σας υγιή, την αναπνοή σας καθαρή και να σταματήσετε την εξέλιξη της ασθένειας των ούλων.
Τα παιδιά κάτω των 6 ετών θα πρέπει κατά το βούρτσισμα να επιβλέπονται. Μην δαγκώνετε τις τρίχες ή την οδοντόβουρτσα. Συνιστάται η αλλαγή της οδοντόβουρτσας κάθε τρεις μήνες.

Ενδείξεις
Οδοντόβουρτσα, καθαρισμός δοντιών, άτομα με προβλήματα στα ούλα.

*Τα υγιή ούλα δεν αιμορραγούν, συνεπώς αν κατά το βούρτσισμα των δοντιών ή τη χρήση οδοντικού νήματος δείτε αίμα στα ούλα ή το νιπτήρα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη ασθένειας των ούλων.
Η ασθένεια των ούλων, ή ουλίτιδα, προσβάλλει τουλάχιστον το 50% των ενηλίκων. Μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστη αναπνοή και κόκκινα, πρησμένα ούλα που αιμορραγούν. Αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να οδηγήσει σε υποχώρηση των ούλων και σταδιακά σε απώλεια των δοντιών. Έτσι, είναι σημαντικό να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να σταματήσετε την εξέλιξη της ασθένειας των ούλων.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
1 τεμάχιο