Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Power Health Mastident Mouthwash 250ml

Περιγραφή

Στοματικό διάλυμα της εταιρείας Power Health.

Πρόκειται για φυσικό στοματικό διάλυμα Mastident, το οποίο περιέχει μαστίχα και βασιλικό. Χρησιμοποιείται για την καθημερινή υγιεινή του στόματος, η οποία αποτελεί σημαντική υπόθεση.

Η μαστίχα είναι αρκετά γνωστό προϊόν, κυρίως λόγω των ιδιοτήτων της ενάντια στα μικρόβια. Χάρη σε αυτές τις αντιμικροβιακές της ιδιότητες, συμβάλλει αισθητά στο να μειωθούν η εμφάνιση της πλάκας, της τερηδόνας και της κακοσμίας, ενώ αναστέλλει τη δημιουργία τους. Από την άλλη πλευρά, ο βασιλικός, εξαιτίας των στυπτικών και τονωτικών του ιδιοτήτων ενισχύει την υγεία των ούλων και σας χαρίζει φρέσκια και δροσερή αναπνοή και γεύση.

Το στοματικό διάλυμα Mastident περιέχει, ακόμη, συνδυασμό φυτικών συστατικών, όπως φασκόμηλο, μύρο, αλόη και βεταΐνη, τα οποία περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις φλεγμονές των ούλων, παρέχουν προστασία απέναντι στα ευαίσθητα δόντια και διαθέτουν επουλωτικές ιδιότητες. Σαν φυσικό γλυκαντικό της σύστασης του χρησιμοποιείται το φυτό στέβια. Είναι κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

Δεν περιέχει: αλκοόλη, χρωστικές, φθόριο, συντηρητικά και sles.

Οδηγίες Χρήσης: Γεμίστε ένα καπάκι διαλύματος και κάνετε στοματικές πλύσεις για λίγα δευτερόλεπτα. Μην καταπιείτε το προϊόν. Μην επιτρέψετε να το χρησιμοποιήσουν παιδιά κάτω των 3 ετών.

Η συσκευασία περιέχει 250 ml προϊόντος.