Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Intermed Dentofix 50g

Περιγραφή

Κρέμα στερέωσης των τεχνητών οδοντοστοιχειών.

Η Dentofix αποτελεί κρέμα, που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα μεγάλης ηλικίας για να συγκρατεί τις τεχνητές οδοντοστοιχίες τους. Προσφέρει δυνατό και σταθερό κράτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα και σάς εξασφαλίζει σιγουριά, άνεση και αυτοπεποίθηση όλη μέρα.

Πέρα από το στερέωμα των τεχνητών οδοντοστοιχιών, διαθέτει τρεις ακόμη λειτουργίες. Παρακωλύει τις τροφές και τα υπολείμματα φαγητού από το να συσσωρεύονται ανάμεσα στην τεχνητή οδοντοστοιχία και τα ούλα. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγουμε διάφορες αρνητικές συνέπειες, όπως είναι η οδοντική χρώση και ο πόνος στα ούλα. Προλαμβάνει τους μικροοργανισμούς από το να αναπτυχθούν, καταπολεμώντας με αυτόν τον τρόπο τη στοματική κακοσμία, που είναι αρκετά ενοχλητική. Αποτρέπει τους μικροτραυματισμούς των ούλων και συγκρατεί ισχυρά στη θέση τους τις τεχνητές οδοντοστοιχίες. Δεν περιέχει ψευδάργυρο, διαθέτει ήπια γεύση, ενώ θεωρείται κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

Ουσιαστικά, ο ρόλος των τεχνητών οδοντοστοιχιών είναι να αντικαθιστούν τα δόντια που έχουν χαθεί ή αφαιρεθεί και δύνανται να μπουν ή να βγουν εύκολα από το στόμα σας. Διατίθενται σε δύο τύπους, τις ολικές και τις μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες. Παρ’ όλο που οι σύγχρονες τεχνητές οδοντοστοιχίες προσομοιάζουν στα φυσικά δόντια, ακόμη δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σε αυτόν/ην που τις φοράει να τις συνηθίσει γρήγορα.

Οδηγίες Χρήσης: Η κρέμα Dentofix τοποθετείται πάνω στα ούλα, όπου στη συνέχεια εφάπτει και σφραγίζει η τεχνητή οδοντοστοιχία. Μία φορά την ημέρα αρκεί για δυνατό κράτημα.

Η συσκευασία περιέχει 50 γραμμάρια προϊόντος.

Ζητήστε Απόθεμα