Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αμινοξέα
Κωδικός 6688

Higher Nature Theanine 90 φυτικές κάψουλες

Περιγραφή

Higher Nature Theanine 90 φυτικές κάψουλες

Το αμινοξύ που υπάρχει στο πράσινο τσάι, για διατήρηση μιας ήρεμης και γαλήνιας κατάστασης στον οργανισμό, χωρίς να μειώνει την ενέργεια και την επαγρύπνηση και χωρίς να προκαλεί υπνηλία.
Για ηρεμία και ευδαιμονία! Βοηθά επίσης την εγρήγορση του νου, τη μάθηση και τη συγκέντρωση!
Η Theanine είναι ένα αμινοξύ και, μπορεί να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Έχει βρεθεί να βοηθά την παραγωγή των άλφα κυμάτων στον εγκέφαλο, που σχετίζονται με την «χαλαρωτική εγρήγορση» και την γενική καλή διάθεση.
Η Θεανίνη υποστηρίζει σημαντικούς νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, ουσιώδεις για την κανονική λειτουργία εγκεφάλου και νεύρων. Η θεανίνη βρίσκεται κυρίως στο πράσινο τσάι. Πιο τεχνικά, η L-Theanine (Gamma-ethylamino-L-glutamic acid), είναι ένα μη-πρωτεϊνούχο αμινοξύ που βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στο τσάι (ειδικά στο πράσινο, μαύρο και στις ποικιλίες oolong και pekoe). Η άλλη πηγή της είναι ένα μανιτάρι που καλείται Boletus (πρώην Xerocomus) badius. Υπεύθυνη για την ιδιαίτερη, αναζωογονητική γεύση του πράσινου τσαγιού (που στην Ιαπωνία λέγεται “umami”) , επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι ερεθίζει τα άλφα εγκεφαλικά κύματα που ευθύνονται για την κατάσταση γνωστή σαν «διεγερτική ηρεμία» (δηλαδή χαλαρός αλλά όχι σε κατάσταση υπνηλίας).
Ένα φλιτζάνι τσάι περιέχει σχεδόν την ίδια ποσότητα καφεΐνης με τον καφέ, αλλά η αίσθηση της χαλάρωσης που προκαλεί το τσάι είναι εντελώς αντίθετη με την διεγερτική που προκαλεί ένα φλιτζάνι δυνατού καφέ. Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτό οφείλεται στην θεανίνη, η οποία αδρανοποιεί τις αρνητικές επιδράσεις της καφεΐνης, χωρίς να επιδρά στις ικανότητές της να ενεργοποιεί το νου. Διατηρώντας τα επίπεδα στον εγκέφαλο των νευροδιαβιβαστών της χαλάρωσης, όπως το GABA (Γάμα-αμινο-βουτυρικό οξύ), την ντοπαμίνη και σεροτονίνη, η θεανίνη μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία της διάθεσης και στη ρύθμιση του συναισθήματος.
> Για χαλάρωση, ηρεμία και ικανοποίηση χωρίς να φέρνει υπνηλία.
> Βοηθά την νοητική εγρήγορση, τη μάθηση και τη συγκέντρωση.
> Εξουδετερώνει τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης.
Δοσολογία: 1-2 κάψουλες ημερησίως (παιδιά άνω των 8 ετών 1 κάψουλα ημερησίως), μεταξύ των γευμάτων.
Συστατικά: 1 κάψουλα παρέχει Theanine 100mg.
Έκδοχα: hydroxypropyl methylcellulose, cellulose, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο/καλαμπόκι, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.