Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αμινοξέα
Κωδικός 17248

Solgar L-Phenylalanine 500mg 50 φυτικές κάψουλες

Περιγραφή

Solgar L-Phenylalanine 500mg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με φαινυλαλανίνη από την Solgar.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Η Phenylalanine(φαινυλαλανίνη) αποτελεί ένα απαραίτητο αμινοξύ το οποίο δεν μπορεί να συντεθεί από τον οργανισμό γι’αυτό και είναι αναγκαίο να λαμβάνεται μέσω της διατροφής μας. Στο σώμα μας, η φαινυλαλανίνη, μεταλλάσετε σε Tyrosine (τυροσίνη), ένα άλλο αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για να παράγει τους νευροδιαβιβαστές που ονομάζονται κατεχολαμίνες οι οποίες περιλαμβάνουν την αδρεναλίνη, την νοραδρεναλίνη και τη ντοπαμίνη.

Η φαινυλαλανίνη υφίσταται υπό την μορφή της L-Phenylalanine η οποία είναι ένα φυσικό αμινοξύ που βρίσκεται στις πρωτεΐνες. Συγκεκριμένα η L-Phenylalanine της Solgar, παρουσιάζεται στην ελεύθερη της μορφή για να βοηθήσει την βέλτιστη απορρόφηση της τυροσίνης, η οποία διατελεί στον σώμα μας τα εξής:
Αποτελεί τον Πρόδρομο των διεγερτικών νευροδιαβιβαστών – αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη και ντοπαμίνη.
•Αυτοί οι τρεις νευροδιαβιβαστές παίζουν σημαντικό ρόλο στην εγρήγορση,στην διατήρηση της μνήμης και στον συντονισμό των κινήσεων των μυών. Επιπρόσθετα συνδράμει στον έλεγχο της όρεξης.

ΧΡΗΣΗ
το Solgar L-Phenylalanine με Φαινυλαλανίνη της Solgar,είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή φυτοκαψουλών. Κάθε συσκευασία περιέχει 50 φυτοκάψουλες των 500 mg. Λαμβάνετε 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, ανάμεσα στα γεύματα σε συνδυασμό με νερό ή χυμό.
Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το Solgar L-Phenylalanine περιέχει φαινυλαλανίνη. Έτσι απαγορεύεται η χρήση του από άτομα που πάσχουν από φαινυλκετονουρία.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν δύναται να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας σωστής διατροφικής δίαιτας.
Σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού και σε περιπτώσεις που βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την λήψη του Solgar L-Phenylalanine.