Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αμινοξέα
Κωδικός 7599

Solgar L-theanine 150mg 30V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με L θεανίνη από την Solgar.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η L-Theanine (Gamma-ethylamino-L-glutamic acid), είναι ένα μη- πρωτεϊνούχο αμινοξύ που βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στο τσάι (ειδικά στο πράσινο τσάι). Η άλλη πηγή της είναι ένα μανιτάρι που καλείται Boletus (πρώην Xerocomus) badius. Ως υπεύθυνη για την ιδιαίτερη και αναζωογονητική γεύση του πράσινου τσαγιού (που στην Ιαπωνία λέγεται “umami”) , επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι προκαλεί τον ερεθισμό των άλφα εγκεφαλικών κυμάτων που είναι υπεύθυνα για την κατάσταση γνωστή σαν «διεγερτική ηρεμία» (δηλαδή χαλαρός αλλά όχι σε κατάσταση υπνηλίας).
Το αμινοξύ που υπάρχει στο πράσινο τσάι, συνίσταται για τη διατήρηση μιας ήρεμης και γαλήνιας κατάστασης στον οργανισμό, δίχως να μειώνει την ενέργεια και την επαγρύπνηση και χωρίς να προκαλεί υπνηλία. Επιπρόσθετα, προάγει την συναισθηματική σταθερότητα και την καλή διάθεση. Λειτουργεί ως αγχολυτικό σε περιπτώσεις στρες, άγχους, ανησυχίας και ευερεθιστότητας.
ΧΡΗΣΗ
Το Solgar L-theanine είναι διαθέσιμο υπό την μορφή φυτοκαψουλών. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 φυτοκάψουλες των 150 mg. Λαμβάνετε 1 φυτοκάψουλα 1-2 φορές ημερησίως, κατά την διάρκεια των γευμάτων.
Κατάλληλο για vegans.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν τα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.
Σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης ή θηλασμού και σε περιπτώσεις που βρίσκετε σε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την λήψη Solgar L-theanine.

Ζητήστε Απόθεμα