Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αμινοξέα
Κωδικός 29392

Viogenesis L-Lysine 1000mg 60 ταμπλέτες

Περιγραφή

Viogenesis L-Lysine (L-Υδροχλωρική Λυσίνη) 1000mg 60tabs

Viogenesis L-Lysine (L-Υδροχλωρική Λυσίνη) 1000mg 60tabs

Η λυσίνη είναι ένα αμινοξύ που συγκεντρώνεται στον μυϊκό ιστό και συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου από τον εντερικό σωλήνα, στον σχηματισμό κολλαγόνου και στην προαγωγή της οστικής ανάπτυξης. Η λυσίνη έχει χρησιμοποιείται και για την πρόληψη και θεραπεία των μολύνσεων από τον απλό έρπητα. Η λυσίνη μαζί με υψηλές δόσεις βιταμίνης C έχει προταθεί από τον Dr. Linus Pauling ως φάρμακο για την καρδιοπάθεια, καθώς ελαττώνει την Lp(a) [λιποπρωτεΐνη (α)], που προκαλεί αθηροσκλήρωση.
Οι έρευνες έδειξαν ότι η θεραπεία με L-λυσίνη και L-αργινίνη είναι χρήσιμη και πιθανώς ακόμα καλύτερη από τον συνδυασμό αργινίνης-ορνιθίνης για τη διέγερση της αυξητικής ορμόνης, το κτίσιμο των μυών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την απώλεια βάρους. Μια δόση 500 mg δύο φορές ημερησίως ή 1000 με 1500 mg λαμβανόμενη προ της κατάκλισης κάθε αμινοξέος βοηθά στις λειτουργίες αυτές.
Έλλειψη λυσίνης μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία, διαταραχές ενζύμων, κατακόκκινα μάτια, απώλεια μαλλιών, ανικανότητα συγκέντρωσης, απώλεια ενέργειας, ευερεθιστότητα, μειωμένη όρεξη, παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος, απώλεια βάρους και καθυστερημένη ανάπτυξη.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, λυσίνη, πρωτεϊνοσύνθεση, ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αντιμετώπιση του ιού του έρπητα.


Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
60 Ταμπλέτες

 


Παρασκευάζεται στην Γερμανία