Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Άγχος - Αϋπνία
Κωδικός 6660

Higher Nature Positive Outlook 30caps

Περιγραφή

Θετική άποψη ζωής. Φόρμουλα διαλεγμένη για να βοηθά να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ισορροπημένη χημεία του εγκεφάλου.
Το Positive Outlook είναι μια περιεκτική φόρμουλα αμινοξέων, και βιταμινών Β, ειδικά διαλεγμένα για να βοηθούν να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ισορροπημένη χημεία του εγκεφάλου.
Η Γλουταμίνη είναι πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή GABA. Η Τυροσίνη είναι πρόδρομος των νευροδιαβιβαστών αδρεναλίνης, νοραδρεναλίνης και ντοπαμίνης. Η Τυροσίνη επίσης βοηθά την νοητική και φυσική απόδοση κάτω από στρες. Η 5-HTP χρησιμοποιείται από το σώμα για την παραγωγή νευροδιαβιβαστών και ,επομένως, παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην καλή διατήρηση των νεύρων και του εγκεφάλου. Το αμινοξύ TMG (τρι-μεθυλική -γλυκίνη), παρέχει μεθυλικές ομάδες, για να υποστηρίξει την υγιή μεθυλίωση, μετατρέποντας την βλαβερή ομοκυστείνη σε SAMe. Οι βιταμίνες Β, επίσης βοηθούν την μετατροπή της ομοκυστείνης και, δρουν σαν συν-παράγοντες για τα ένζυμα που ελέγχουν την παραγωγή και ισορροπία των νευροδιαβιβαστών.
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά
> Διατηρεί ισορροπημένη εγκεφαλική και νευρική λειτουργία.
> Παρέχει πρόδρομους-αμινοξέα για νευροδιαβιβαστές-κλειδιά.
> Υποστηρίζει την παραγωγή GABA, αδρεναλίνης, νοραδρεναλίνης και ντοπαμίνης.
> Στηρίζει την μετατροπή της ομοκυστείνης σε SAMe.
Δοσολογία: 2 κάψουλες 1-2 φορές ημερησίως (παιδιά άνω των 6 ετών 1 ημερησίως) προτιμότερο με άδειο στομάχι ή με ένα μη-πρωτεϊνούχο γεύμα.
Δεν συνιστάται σε εγκύους ή σε περιπτώσεις μελανώματος, σχιζοφρένειας, υψηλής πίεσης, αν παίρνετε φενφλουραμίνη, αναστολείς της ΜΑΟ και, χρειάζεται προσοχή αν παίρνετε SSRIs. Σπάνια, μπορεί να παρατηρηθεί γαστρεντερική δυσφορία, η οποία συνήθως εξαφανίζεται αν μειωθεί η δόση. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία σε ευαίσθητα άτομα. Μην οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα. Η επί μακρόν λήψη της Βιταμίνης Β6 μπορεί να οδηγήσει σε ελαφριά μυρμηκίαση και αιμωδία.
Συστατικά: 2 κάψουλες παρέχουν Glutamine 500mg, Tyrosine 430mg, Tri-Methyl Glycine (TMG) 220mg, Pantothenic acid (Vitamin B5) (calcium d-pantothenate) 90mg, 5HTP (5-Hydroxytryptophan) 90mg, Melissa officinalis 50mg, Niacin (Vitamin B3) (as nicotinamide) 40mg NE, Thiamin (Vitamin B1) 25mg, Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride) 20mg, Folic acid 150μg, Vitamin B12 (methylcobalamin) 10μg.
Έκδοχα: hydroxypropyl methylcellulose, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide. Δεν περιέχει: αλάτι, άμυλο, σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Ζητήστε Απόθεμα