Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ανοσοποιητικό
Κωδικός 30738

Alvityl Defences - Εχινάκεια Πρόπολη & Βιταμίνη C, 240ml

Περιγραφή

Το Alvityl Defences ενδείκνυται για την πρόληψη των λοιμώξεων του χειμώνα, σε περιόδους εμφάνισης βήχα για να καταπραΰνει το λαιμό καθώς και σε περιόδους ανάρρωσης μετά από ασθένεια.
Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η λήψη του Alvityl Defenses είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά που συμμετείχαν στην μελέτη να αρρωστήσουν δυο φορές λιγότερο και για διάστημα δυο φορές μικρότερο*.
Γεύση ποικιλίας φρούτων.

Συστατικά:
Σταθεροποιητής: σορβιτόλη (Ε420), σιρόπι γλυκόζης, υγρά εκχυλίσματα: Πορφυρή εχινάκεια (Echinacea purpurea), Εχινάκεια η στενόφυλλη (Echinacea angustifolia), πρόπολη, L-ασκορβικό-ασβέστιο, γεύσεις: εκχύλισμα καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, tutti frutti, πορτοκάλι, χυμό καρότου, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ (E330).

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος.
Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οδηγίες Χρήσης
odigies

Προφυλάξεις:
Δεν συνιστάται για άτομα που είναι αλλεργικά σε προϊόντα κηρήθρας, ή σε φυτά της οικογένειας Asteraceae, ή στα παράγωγά τους. Αυτό το συμπλήρωμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.  Δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Δεν συνιστάται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Ανακινήστε πριν τη χρήση.

Αποθήκευση:
Να φυλάσσεται σε δροσερό & σκοτεινό μέρος σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25° C.

* Κλινική μελέτη για την επίδραση των 3 συστατικών του Alvityl Defenses σε 328 παιδιά. Cohen et al. Arch PedriatrAdolesc Med 2004; 158: 217-221

sistatika
Περιεχόμενο - Συσκευασία
240 ml