Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ανοσοποιητικό
Κωδικός 30398

Medicair Medistus Antivirus - Παστίλιες, 10Τμχ

Περιγραφή

Το Medicair Medistus Antivirus είναι είνα συμπλήρωμα διατροφής σε παστίλιες και αποτελεί φυσική προστασία της υγείας σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης. Η τακτική χρήση των παστίλιων Medistus Antivirus σε εποχές αυξημένου κινδύνου λοιμώξεων των αεραγωγών υποσυμβάλλει στην προστασία από ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για αναπνευστικές λοιμώξεις, σχηματίζοντας ένα φυσικό προστατευτικό φραγμό στο στοματικό και φαρυγγικό βλεννογόνο. Οι ενεργές ουσίες του αποστάγματος Kistosyn 200 καλύπτουν σαν ένας προστατευτικός φραγμός τις μεμβράνες του βλεννογόνου του στόματος και του λαιμού. Αυτό συμβάλλει στην απόκρουση των ιών και βακτηρίων πριν αυτά εισέλθουν στο σώμα. Το ενεργό συστατικό Kistosyn 200 περιέχει μόνο φυσικές ουσίες, βασισμένες στα φυτά.
- 100% φυσικό ενεργό συστατικό
- Χωρίς χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά
- Χωρίς ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής προστασία κατά των ιών και των βακτηρίων, πρόληψη λοιμώξεων και αναπνευστικών ασθενειών με τη δημιουργία φυσικού φραγμού.

Οδηγίες Χρήσης
1 παστίλια / 2 ώρες, 3-6 παστίλιες Medicair Medistus Antivirus την ημέρα. Σε περίπτωση λήψης φαρμάκων από το στόμα, αφήστε μια παύση 4 ωρών μεταξύ των λήψεων.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.\n
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
10 παστίλιες