Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αντιοξειδωτικά
Κωδικός 20347

Derma-line biorevital 30tabs

Περιγραφή

Περιέχει 7 αντιοξειδωτικές ουσίες

AGE-RETARD

 

Είναι Συμπλήρωμα  διατροφής

ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Εισαγεται από την  BIOSLINE  Ιταλίας

Πολυδύναμο Αντιοξειδωτικό.

Εμποδίζει την πρόωρη κυτταρική γήρανση.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Για τα οξυτενή κονδυλώματα,έρπη, μυρμηκιές

Δημιουργεί ευεξία

 

Το Βiorevital tabl καταπολεμά αποτελεσματικά τις  ελεύθερες  ρίζες που   προκαλούν  χημικές αλλαγές στη δομή των κυττάρων και  δημιουργούν πρόωρη γήρανση

Το BIOREVITAL  tabl περιέχει:

7 ισχυρές Αντιοξειδωτικές ουσίες

1) Συνένζυμο Q 10

2) Σελήνιο

3) Βιταμίνη Ε

4) Βιταμίνη C

5) Βιταμίνη Α

6) L- Γλουταδιένιο

7) Vitis vinifera (Polifenoli)

 

Αριθμ. Γνωστ. ΕΟΦ  65836/09

H επιστήμη έχει αποδείξει ότι η γήρανση του οργανισμού μας οφείλεται κυρίως στην καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης,  από  οξειδώσεις  που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες που παράγει ο οργανισμός μας .

Αυτές δημιουργούν, την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, διότι προκαλούν μετουσίωση των πρωτεϊνών, δηλαδή χημική αλλαγή της δομής των κυττάρων. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ενώσεις εξόχως ασταθείς και δραστικές ,επειδή έχουν στο μόριό τους, ένα ή περισσότερα μονά ασύζευκτα ηλεκτρόνια.

Παράγονται στον οργανισμό μας κατά την διαδικασία των οξειδώσεων για την παραγωγή ζωτικής ενέργειας.  Τότε σχηματίζονται οι ελεύθερες ρίζες, ενώσεις  πολύ δραστικές που δεσμεύουν  άλλα μόρια και προκαλούνται αλλαγές αρνητικές και καταστροφικές στη δομή των κυττάρων .

Για την δημιουργία των  ελευθέρων ριζών στον οργανισμό, μεγάλο βαθμό ευθύνης φέρουν, το άγχος, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ξενύχτια, το στρες, η έντονη πνευματική απασχόληση, η υπερκόπωση, το έντονο σπορ, η μολυσμένη ατμόσφαιρα ,οι διάφορες ασθένειες, η ταλαιπωρία από χειρουργικές επεμβάσεις, η γ΄ ηλιακή ακτινοβολία και η κακή διατροφή.

Ο οργανισμός μας προσπαθεί να περιορίσει τις βλάβες που προκαλούν οι Ελεύθερες Ρίζες παράγoντας αντιοξειδωτικά βιολογικά μόρια για να τις καταστρέψει.

 

Όταν όμως δεν λαμβάνουμε ισορροπημένη διατροφή και μας λείπουν τα αναγκαία συστατικά,όπως αντιοξειδωτικά,βιταμίνες ,μέταλλα κλπ   και όταν ο οργανισμός μας  ,για διάφορους λόγους δεν μπορεί να παράξει τις απαραίτητες ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών και υπερτερούν οι ελεύθερες  ρίζες  τότε εμφανίζονται προβλήματα στην υγεία μας .

 

Το BIOREVITAL  tabl  ενισχύει την φυσική κατάσταση και το

ανοσοποιητικό σύστημα.

Αντιμετωπίζει τις ιογενείς υποτροπιάζουσες λοιμώξεις δέρματος και βλεννογόνων (οξυτενή κονδυλώματα,έρπη, μυρμηκιές).

 

Είναι κατάλληλο

Στην πρόωρη γήρανση, όταν υπάρχει μόνημη κόπωση και αίσθημα εξάντλησης,

κακή γενικά διάθεση, κατά τις περιόδους ανάρωσης ,μετά από ασθένειες ,μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, σε περιόδους έντονης προσπάθειας αθλητών και σπουδαστών.

 

Με τις 7 αντιοξειδωτικές ουσίες του BIOREVITAL  tabl ενισχύσουμε την άμυνα του  οργανισμού  και εξουδετερώνουμε τις βλαβερές  ελεύθερες Ρίζες.

Είναι αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής ,φυτικής προέλευσης .

Επειδή τα αντιοξειδωτικά λειτουργούν επιλεκτικά και κάθε αντιοξειδωτική ουσία καταστρέφει συγκεκριμένες ελεύθερες ρίζες, είναι καλύτερα να λαμβάνουνε

μείγματα αντιοξειδωτικών ουσιών που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά σε σχέση με  τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μία ή δύο αντιοξειδωτικές ουσίες .

ΤΟ BioREVITAL  tabl  έχει επτά  αντιοξειδωτικές ουσίες που δρουν συνεργικά.

Εξουδετερώνει τις καταστρεπτικές ελεύθερες ρίζες, ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό

σύστημα ,εμποδίζει την πρόωρη κυτταρική γήρανση, ενισχύει τη  φυσική κατάσταση, τονώνει τον οργανισμό, δημιουργει ευεξία