Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αντιοξειδωτικά
Κωδικός 25412

Health Aid Lungforte - Φύλλα Ελιάς, Θυμάρι, Σκόρδο, Ρεσβερατρόλη & Βιταμίνες, 30Tabs

Περιγραφή

Το σκεύασμα Lungforte πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλλει στο καθαρισμό της αναπνευστικής οδού, των πνευμόνων και στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς, το σκόρδο, η ρεσβερατρόλη, το θυμάρι και οι βιταμίνες προστατεύουν το αναπνευστικό σύστημα.

Η αναπνοή μας αποτελεί μια από τις πιο βασικές λειτουργίες στο σώμα μας. Η έκθεση σε τοξικές ουσίες καθημερινά διαταράσσουν την καλή υγεία των πνευμόνων μας και του ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα τη δημιουργία οξειδωτικού stress.
Τα  συστατικά του Lungforte, δίνουν στη φόρμουλα αντιοξειδωτικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες. Τα φύλλα ελιάς περιέχουν υδροξυτυροσόλη, μια δραστική ένωση η οποία έχει φυσικές αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας ενισχύεται με τη προσθήκη του σκόρδου, της ρεσβερατρόλης και του θυμαριού και των αντιοξειδωτικών βιταμινών Α και C. Oι βιταμίνες συμβάλλουν βοηθητικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού αφού δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλάβες του οξειδωτικού stress. Όλα τα στοιχεία μαζί υποστηρίζουν την  καλή και εύρυθμη λειτουργία των πνευμόνων και της αναπνοής. Συμβάλλει βοηθητικά και  μειώνει τη φλεγμονή στους πνεύμονες, στο αναπνευστικό σύστημα και στη διατήρηση της ακεραιότητας των μεμβρανών.

Το Lungforte είναι ιδανικό για καπνιστές, για άτομα που εκτίθονται σε μολυσμένο περιβάλλον, για άτομα ευαίσθητα σε αναπνευστικές λοιμώξεις ή άτομα που δυσκολεύονται στην αναπνοή και παράγουν φλέγμα.

Δε περιέχει μαγιά, γλουτένη, σιτηρά, αλάτι, σόγια, γαλακτοκομικά, τεχνητά χρώματα, συντηρητικά ή βελτιωτικά γεύσης.
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση εγκυμοσύνης , θηλασμού ή σε περίπτωση που ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη δοσολογία.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.
Δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη δίαιτα.
Λαμβάνεται σαν συμπλήρωμα διατροφής.

Συνιστώμενη δοσολογία για ενήλικες: 1 ταμπλέτα ημερησίως.

Ζητήστε Απόθεμα