Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αντιοξειδωτικά
Κωδικός 23174

Lamberts Alpha Lipoic Acid 300mg 90tabs

Περιγραφή

Lamberts Alpha Lipoic Acid 300mg 90tabs
Ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που εμπλέκονται στην παραγωγή ενέργειας
Κάθε δισκίο παρέχει μια πλήρη 300mg της Alpha λιποϊκό οξύ (ALA) , καθιστώντας αυτό ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα στην αγορά, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα αντιοξειδωτικά, που είναι επίσης γνωστά ως «εκκαθαριστές» ελεύθερων ριζών, μειώνουν τις επιπτώσεις που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες. Προσφέρουν μεγάλα οφέλη στην ανθρώπινη υγεία συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων. Τα αντιοξειδωτικά εντοπίζονται φυσιολογικά στα τρόφιμα και είναι επίσης διαθέσιμα ως διατροφικά συμπληρώματα και προϊόντα βοτάνων. Τα κυριότερα απ’ αυτά περιλαμβάνουν: βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, β-καροτένιο και άλλα καροτενοειδή, ψευδάργυρο, σελήνιο, α-λιποϊκό οξύ, συνένζυμο Q10, κυστεΐνη, πυκνογενόλη, εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού και εκχυλίσματα διαφόρων βοτάνων (π.χ. Milk Thistle, Ginkgo biloba, πράσινο τσάι κτλ).
ΩΦΕΛΕΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ
Καρκίνος
Η ικανότητα του β-καροτένιου (προ-βιταμίνη Α) να προστατεύει τον άνθρωπο από διάφορα είδη καρκίνου είναι καλά τεκμηριωμένη. Επίσης, η χρήση β-καροτένιου για την αντιμετώπιση ελαφρών παθολογιών στις οποίες πιθανώς εμπλέκεται το μονήρες οξυγόνο (1Ο2) έχει υπάρξει επιτυχής.
Ασθένειες Ήπατος
Μερικά πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως αυτά που περιέχονται στο γαϊδουράγκαθο (Milk Thistle), μπορούν να ωφελήσουν ασθενείς με ηπατικές νόσους συμπεριλαμβανομένης της κίρρωσης του ήπατος, της χρόνιας ηπατίτιδας και της διήθησης λιπών στο ήπαρ που οφείλεται στο αλκοόλ ή άλλες τοξίνες. Αυτά τα αντιοξειδωτικά μπορούν να αυξήσουν τα βασικά επίπεδα της μειωμένης γλουταθειόνης (GSH) στο ήπαρ κατά 35%. Μπορούν επίσης να συμβάλλουν στην πρόληψη της μείωσης της GSH από το αλκοόλ και άλλες τοξίνες του ήπατος (1,2).
Αντοχή στην Άσκηση
Η βιταμίνη Ε, το καλύτερα τεκμηριωμένο αντιοξειδωτικό, μπορεί να αυξήσει την αντοχή κατά τη διάρκεια εντατικής άσκησης. Μελέτες έδειξαν ότι μια μορφή της βιταμίνης Ε, η α-τοκοφερόλη, ενισχύει την αντοχή σε ποντίκια που κάνουν έντονες ασκήσεις. Η α-τοκοφερόλη μπορεί να προστατεύσει από τα υπεροξείδια των λιπιδίων που παράγονται φυσιολογικά κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης. Μαζί με το σελήνιο, η βιταμίνη Ε προστατεύει από το οξειδωτικό στρες (3,4).
Εκκαθάριση των Ελευθέρων Ριζών
Η υπεροξειδική δισμουτάση (SOD) είναι ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο που κυκλοφορεί εξωκυτταρικά και απομακρύνει τις ρίζες των υπεροξειδικών ανιόντων. Ως μεταλλοένζυμο, απαιτεί κατάλληλες συγκεντρώσεις μετάλλων όπως ψευδαργύρου, χαλκού και μαγγανίου, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αντιοξειδωτική δράση.
Άσθμα και Αλλεργικός Κατάρρους
Τα αντιοξειδωτικά μπορεί να ωφελήσουν ασθενείς με άσθμα και αλλεργικό κατάρρου μέσω της ικανότητάς τους να ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ένας προτεινόμενος συνδυασμός αντιοξειδωτικών περιλαμβάνει τη βιταμίνη C (5) μαζί με βαλανοκετόνη

Ζητήστε Απόθεμα