Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αντιοξειδωτικά
Κωδικός 20231

Medical PQ Nevralip retard 600mg 20 tabs

Περιγραφή

Medical PQ Nevralip retard 600mg 20 tabs

Medical PQ Nevralip retard 600mg 20 tabs

Συμπλήρωμα διατροφής με Άλφα Λιποϊκό Οξύ, Πικολινικό Χρώμιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρο και Βιταμίνες

Το nevralip 600 retard είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδική αντιοξειδωτική και νευροτροφική δράση που περιέχει Άλφα Λιποϊκό οξύ, Πικολινικό Χρώμιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρο και Βιταμίνες που χρησιμεύουν στην αντιμετώπιση της μεταβλητής νευροτροφικής λειτουργίας και του οξειδωτικού stress.

To nevralip 600 retard έχει παρασκευαστεί με μία ειδική σύνθεση η οποία επιτρέπει την παρατεταμένη αποδέσμευση των συστατικών του προκειμένου να ξεπεραστεί ο περιορισμός που συνήθως σχετίζεται με τη χρήση του Αλφα Λιποϊκού οξέος λόγω του μικρού χρόνου ημίσειας ζωής (περίπου 30 λεπτά).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Το Άλφα Λιποϊκό Οξύ είναι μία ουσία που συνήθως βρίσκεται σε ζωικούς και φυτικούς ιστούς. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, διατηρεί την δραστικότητα του στο υδατικό περιβάλλον του κυττάρου αλλά και στα λιπιδικά τμήματα της μεμβράνης.

Έχει την ικανότητα να αναγεννά οξειδωμένες μορφές Βιταμίνης C, Βιταμίνης Ε, Συνενζύμου Q10 και Γλουταθειόνης και επομένως δημιουργεί ένα αντιοξειδωτικό πλέγμα το οποίο είναι σημαντικό για την σωστή λειτουργία των κυτταρικών διαδικασιών.

Ως συμπαράγοντας, συμμετέχει σε πλήθος ενζυμικών διαδικασιών που αποσκοπούν στην μετατροπή της Γλυκόζης και των λιπαρών οξέων σε ATP και επομένως σε ζωτική ενέργεια.

Σταθεροποιεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, βελτιώνοντας τη μεταφορά της Γλυκόζης μεταξύ των κυττάρων και μειώνοντας τη διαδικασία Γλυκοζυλίωσης η οποία επιταχύνει την εκφύλιση και τη γήρανση των κυττάρων.

Σύμφωνα με την επιστημονική βιβλιογραφία, το Άλφα Λιποϊκό οξύ έχει διπλή δράση:

• Δρα ως αντιοξειδωτικό περιορίζοντας τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει την ταχύτητα επικοινωνίας των νευρικών κυττάρων

• Σταθεροποιεί την ευαισθησία των νευρικών κυττάρων, μειώνοντας έτσι τον πόνο και το μούδιασμα.

Το Πικολινικό Χρώμιο είναι οργανική ένωση του Χρωμίου, βιολογικά ενεργή, η οποία βοηθά στη μείωση και τη σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Επιστημονική έρευνα απέδειξε ότι τα συμπληρώματα διατροφής με βιολογικά ενεργό Χρώμιο, βοηθούν στη διατήρηση του ελέγχου του γλυκαιμικού δείκτη, της χολυστερόλης και των επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος είναι βασικά μέταλλα και συμμετέχουν στη βιοσύνθεση ενός αριθμού ενζύμων με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.Το σύμπλεγμα βιταμινών Β, συγκεκριμένα η βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη), είναι επίσης γνωστή ως βιταμίνη κατά της νευρίτιδας, προστατεύοντας τα νεύρα από τα φαινόμενα εκφυλισμού. Η παρουσία της Βιοτίνης είναι χρήσιμη αφού η παρατεταμένη χορήγηση Άλφα Λιποϊκού οξέος μπορεί να αλληλεπιδράσει στην ενδογενή βιοσύνθεση της Βιοτίνης.