Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αντιοξειδωτικά
Κωδικός 22669

Metapharm Synocell DP 60Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με βότανα και φύκια, για την αποβολή τοξινών & βαρέων μετάλλων.
Συμπλήρωμα διατροφής με βότανα και φύκια, για την αποβολή τοξινών & βαρέων μετάλλων. Περιέχει:
Άγριο Σκόρδο (Allium ursinum): Το Άγριο Σκόρδο έχει αποτελεσματική συμβολή στον καθαρισμό του αίματος, ιστών και οργάνων. Απαλλάσσει τον οργανισμό από τα επίμονα κατάλοιπα του μεταβολισμού, καταστρέφει και απομακρύνει τις δηλητηριώδεις ουσίες.
Κορίανδρος (Coriander): Ο Κορίανδρος είναι γενικά επωφελής για το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά θεραπευτικά ως βότανο που βοηθά και καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Έχει την ιδιότητα να περνά τον αιματο-εγκεφαλιδικό φραγμό και να συμβάλλει στην αποβολή από τους ιστούς τοξινών, χημικών ουσιών, βαρέων μετάλλων.
Χλωρέλλα (Chlorella): Η Χλωρέλλα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού. Η Χλωρέλλα έχει υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας λόγω της κυτταρικής της δομής. Αποτελείται από Σελλουλόζη και είναι εξαιρετικά δύσπεπτη. Έτσι «κλειδώνει» τα βαρέα μέταλλα, αλλά και άλλες βλαβερές τοξίνες και ακαθαρσίες, οι οποίες αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του εντέρου μας.
Σπιρουλίνα (Spirulina): Σπιρουλίνα υψηλής περιεκτικότητας σε φυσικά θρεπτικά συστατικά και κυρίως Φυκοκυανίνη, με ιδιαίτερη δράση στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων που σωρεύονται στον συνδετικό ιστό. Τόσο η Χλωρέλλα όσο και η Σπιρουλίνα προέρχονται από καλλιέργειες γλυκού νερού και δεν περιέχουν ιώδιο.
Silybum Marianum: Περιέχει ενεργά βιοφλαβονοειδή όπως τα Silymarin & Silybin που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ήπατος και στην προστασία του από βλάβες οφειλόμενες σε διάφορους παράγοντες, όπως τοξικές ουσίες, χημικά φάρμακα, βαρέα μέταλλα, αλκοόλ κ.ά. Περιέχει και βιταμίνη Ε που αυξάνει τις αναπλαστικές διεργασίες και βελτιώνει τον αγγειακό ιστό του ήπατος.
Turmeric: Το Turmeric (Curcuma longa), έχει εξαιρετικές πεπτικές ιδιότητες, παράλληλα με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά στην έκκριση χολικών αλάτων, τη διαλυτότητα της χολής και την έκκριση χολερυθρίνης και χοληστερίνης. Ο συνδυασμός των ουσιών που περιέχονται στο SYNOCELL είναι μοναδικός και πολύ αποτελεσματικός σε περιπτώσεις βαθιάς αποτοξίνωσης από βαρέα μέταλλα, τοξίνες, χημικά, φάρμακα και για περιπτώσεις αυτοάνοσων παθήσεων, παθήσεις του νευρικού συστήματος, διαβήτη, αρτηριοσκλήρυνση, έμφραγμα, σε χημειοθεραπείες και κακοήθειες.

Ζητήστε Απόθεμα