Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αποτοξίνωση
Κωδικός 26334

Lanes Liver Ade 30 Caps

Περιγραφή

Lanes Liver Ade 30 Caps

Το Lanes Liver Ade 30 Caps είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίξει την καλή ηπατική λειτουργία, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη σωστή και φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού λόγω στο ότι επιτελεί σε καθημερινή βάση πολυσύνθετες λειτουργίες. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο εμπεριέχει στην πλούσια και δραστική σύνθεσή του χολίνη, γαϊδουράγκαθο, κουρκουμά, αγκινάρα και άλλα φυτικά συστατικά, αμινοξέα, 8 βιταμίνες, CoQ10 και ψευδάργυρο, χάρη στα οποία συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων καθώς και στη σωστή διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης, έτσι ώστε να αποτρέπεται η υπερβολική συσσώρευση τους στο ήπαρ. Η αποτοξίνωση του συκωτιού αποτελεί πολύ σημαντική παράμετρο για την σωστή και καλή λειτουργία και υγεία του οργανισμού.
Συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα από επιλεγμένα συστατικά τα οποία συμπεριλαμβάνουν φυτικά συστατικά με όλες εκείνες τις απαραίτητες βιταμίνες, με συνένζυμο Q10 και αμινοξέα που ταυτόχρονα παρέχουν την κατάλληλη ενέργεια στον οργανισμό και στο συκώτι για την σωστή λειτουργία του.
Είναι κατάλληλο και ιδανικό για εκείνα τα άτομα που χρειάζονται ένα διατροφικό συμπλήρωμα για την υποστήριξη της ηπατικής υγείας, για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με το αλκοόλ ή θέλουν να καθαρίσουν το συκώτι και να βελτιώσουν την ηπατική λειτουργία ταυτόχρονα με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και τρόπο ζωής.

Περιεκτικότητα:
30 ταμπλέτες σε γυάλινο μπουκάλι.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε κάνοντας λήψη μιας ταμπλέτας ανά ημέρα μετά το φαγητό.

Ζητήστε Απόθεμα