Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 23578

A.Vogel Glucosamine Plus Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 60 κάψουλες

Περιγραφή

A.Vogel Glucosamine Plus Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με γλουκοζαμίνη και εκχύλισμα άγριας τριανταφυλλιάς, από την Α. vogel.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η γλυκοζαμίνη σε συνδυασμό με τους καρπούς της άγριας τριανταφυλλιάς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Η ασθένεια αυτή αποτελεί συχνά την αιτία που προκαλεί τον εκφυλισμό των συνδέσμων. Η γλυκοζαμίνη διεγείρει την ανάπτυξη νέου χόνδρου, ανακόπτοντας έτσι την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας ή ακόμη αντιστρέφοντας την.

Πιο αναλυτικά
Κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ελβετία, απέδειξαν ότι στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας, η γλυκοζαμίνη είναι ισοδύναμη με τα συμβατικά φάρμακα, τις βιταμίνες και τα ενέσιμα εκχυλίσματα, επιφέροντας βελτίωση στο 95% των ασθενών μεταξύ των οποίων ήταν και πολλοί που δεν είχαν ανταποκριθεί σε καμία άλλη θεραπεία. Οι καρποί της άγριας τριανταφυλλιάς είναι πλούσιοι σε ανθοκυανίνες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καροτενοειδή όπως β- καροτίνη, λυκοπένιο, β-κρυπτοξανθίνη, ρουμπιξανθίνη, ζεαξανθίνη, και λουμίνι καθώς και βιταμίνη C. Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι ως ισχυρό παυσίπονο μειώνει την ανάγκη για αναλγητικά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ενδείκνυται στην επαναδημιουργία του κατεστραμμένου χόνδρου και στην αποτροπή της διάσπασης του, έχοντας αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, ανακουφίζει από την ευαισθησία και το πρήξιμο ενώ συνδράμει αποτελεσματικά στον επανασχηματισμό κατεστραμμένων και σκληρών συνδετικών ιστών. Το συμπλήρωμα διατροφής με γλυκοζαμίνη της Α. vogel, συνίσταται για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε ασθένειες όπως: Οστεοαρθρίτιδα, άλγος ή τραυματισμός των συνδέσμων, Σπονδυλίτιδα, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Δισκοπάθειες, Σπονδυλοαρθροπάθειες, Τενοντίτιδες, παθήσεις που απαιτούν αποκατάσταση του χόνδρου και των συνδέσμων.

ΧΡΗΣΗ
Σε Ενήλικες: 1 ταμπλέτα 2 φορές την ημέρα με λίγο νερό. Μην γίνεται υπέρβαση της η συνιστώμενης δοσολογίας.