Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 19480

Doctor's Formulas Arthridol Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 60 ταμπλέτες

Περιγραφή

Doctor's Formulas Arthridol Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 60 ταμπλέτες

Φόρμουλα για τη βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων.

Χάρη στη σύνθεση της, η συγκεκριμένη φόρμουλα καταπολεμά τη φλεγμονή, παρέχει υποστήριξη στους συνδέσμους και τους τένοντες, μεγιστοποιεί την περιεκτικότητα του υαλουρονικού οξέος μέσα στο αρθρικό υγρό, λιπαίνει τις αρθρώσεις και χαρίζει αποκατάσταση στο χόνδρο.

Η αντιφλεγμονώδης δράση της φόρμουλας παρέχεται μέσω του MSM, ενώ η αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας και η γρήγορη ενσωμάτωση με τον αρθρικό χόνδρο εξασφαλίζονται μέσω της θειϊκής γλυκοζαμίνης χαμηλού μοριακού βάρους (179). Επιπλέον, καθώς αναστέλλει την απελευθέρωση των πρωτεολυτικών ενζύμων, παρακωλύει τη συρρίκνωση του ενδοαρθρικού χώρου, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται μόριο βάσης, που συνθέτει τις γλυκοζαμινογλυκάνες, οι οποίες ενισχύουν τους συνδέσμους και τους τένοντες.

Η θειϊκή χονδροϊτίνη, βασικό στοιχείο του χόνδρου, συμβάλλει στην αύξηση της περιεκτικότητας του υαλουρονικού οξέος μέσα στο αρθρικό υγρό, καλυτερεύοντας το ιξώδες των αρθρώσεων.

Το κολλαγόνο τύπου II από χόνδρο κοτόπουλου, εξαιτίας της αυξημένης βιοδιαθεσιμότητας του, ενσωματώνεται στον χόνδρο, σε συνεργασία με το ανοσοποιητικό σύστημα. Αντίθετα, ο χόνδρος από καρχαρία, λόγω της λιπαντικής του δράσης, λιπαίνει την άρθρωση.

Η ολοκληρωμένη σύνθεση της φόρμουλας Arthridol προτείνεται σε αρθρίτιδες, μετατραυματικούς πόνους, σε ρευματισμούς και γενικά σε προβλήματα αρθρώσεων.

Η συσκευασία περιέχει 60 δισκία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το προϊόν δεν προλαμβάνει ούτε θεραπεύει από κάποια νόσο. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.