Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 25954

John Noa Worts No7, Σιρόπι Για Αρθρώσεις 250ml

Περιγραφή

John Noa Worts No7, Σιρόπι Για Αρθρώσεις 250ml

Ένα σιρόπι, σύμμαχος σας για την αντιμετώπιση προβλημάτων στις αρθρώσεις, αλλά και για τη μείωση του πόνου σε αυτές, για περιπτώσεις τενοντίτιδων και για τη συνολική καλή κατάσταση και λειτουργία των οστών και των αρθρώσεων. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών για βέλτιστα αποτελέσματα στις αρθρώσεις.
Είναι συχνό φαινόμενο στα άτομα άνω των 60-65 ετών να εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στις αρθρώσεις, μιας και όσοι έχουν επιβαρύνει τις αρθρώσεις τους (γόνατα, καρποί, ισχία) λόγω έντονης σωματικής δραστηριότητας ή υπερβολικού βάρους, να παρουσιάζουν προβλήματα σε αυτά και να είναι απαραίτητη η λήψη κάποιου συμπληρώματος. Το Worts Σιρόπι Υγείας για Αρθρώσεις περιέχει στη σύνθεσή του ένα συνδυασμό συστατικών όπως είναι το υαλουρονικό,  το κολλαγόνο, το MSN, η χονδροϊτίνη και η γλυκοζαμίνη, που χάρη στη βιταμίνη C έχουν αυξημένη απορρόφηση, έτσι προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και γρήγορη ανακούφιση στα προβλήματα των αρθρώσεων!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Λαμβάνετε ημερησίως 1 κουτάλι της σούπας ή βάση οδηγιών ιατρού ή φαρμακοποιού. Μην υπερβαίνεται τη προτεινόμενη δοσολογία. Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας συμβουλευτείτε το γιατρό σας πρώτα.
Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό & ξηρό μέρος (<25°C), μακριά από παιδιά.

Ζητήστε Απόθεμα