Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 11537

Litozin Joint Health 750mg Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 90 κάψουλες

Περιγραφή

Litozin Joint Health 750mg Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 90 κάψουλες

LITOZIN, Το ευ ζην των αρθρώσεων.

Το litozin, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν από την Δανία, πρωτότυπο και κλινικά τεκμηριωμένο. Παρασκευάζεται από τη σκόνη του φλοιού και των σπόρων του καρπού της αγριοτριανταφυλλιάς Rosa Canina l, με διαδικασία που προστατεύεται από διεθνή πατέντα, με βιολογικές καλλιέργειες, σε αγροκτήματα της Δανίας και της Σουηδίας.
Περιέχει 8 ουσίες με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση που φέρουν την ονομασία Rose-Hip. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος να καταπολεμά τον πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων. Έτσι, προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας, αλλά και άλλων νοσημάτων όπου υπάρχει φλεγμονή των αρθρώσεων.

ΔΡΑΣΗ
Το litozin, συνδράμει ουσιαστικά στη φροντίδα των αρθρώσεων και των περιαρθρικών ιστών, σε ασθενείς που πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα στα γόνατα, στο ισχίο ή στα χέρια. Η αποτελεσματικότητα του litozin, έχει αποδειχθεί από πολλές σκανδιναβικές κλινικές μελέτες, καθώς μειώνει τον πόνο και την δυσκαμψία των αρθρώσεων μετά από 3 εβδομάδες, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και της ζωής γενικότερα στην εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων (περπάτημα ή έξοδος από το αυτοκίνητο), μειώνει την χρήση αντιφλεγμονόδων και αναλγητικών φαρμάκων και ως φυσικό ασφαλές προϊόν, δύναται να χρησιμοποιηθεί στη μακροχρόνια θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν, διατίθεται υπό την μορφή καψούλων. Κάθε συσκευασία περιέχει 90 κάψουλες. Λαμβάνετε 3 κάψουλες την ημέρα για 1 μήνα. Στην συνέχεια 2 κάψουλες την ημέρα. Συνίσταται η λήψη του με νερό ή ανοίγετε η κάψουλα και διαλύεται σε υγρό( νερό, γάλα, χυμός) ή σκορπίζεται στην τροφή (γιαούρτι).