Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 8664

Lyprinol

Περιγραφή

100% φυσικό προϊόν
• Κλινικά δοκιμασμένο
• Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες
• Εύκολο στη λήψη
• Συνδυάζεται με οποιαδήποτε θεραπεία
• Είναι κατάλληλο για διαβητικούς To Lyprinol είναι η καταχωρημένη ονομασία για το πλήρες εκχύλισμα λιπιδίων, που απομονώνεται από το Μύδι της Νέας Ζηλανδίας GreenshellTM, Perna canaliculus, το οποίο περιέχει μια μοναδική ομάδα οξέων ETA (Eicosatetraenoic Acids). Δρα σαν αναστολέας της 5-λιποξυγενάσης και των λευκοτριενίων. Το Lyprinol® είναι ένα άριστα τεκμηριωμένο και με αποδείξεις επιτυχημένο επίτευγμα έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης φλεγμονών.
Το κατοχυρωμένο εκχύλισμα Lyprinol κυκλοφορεί στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ σε ολόκληρη την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά και αλλού. Πωλείται μόνο σε μορφή μαλακής κάψουλας και παρασκευάζεται παγκοσμίως από την RP Scherer.
To Lyprinol αναπτύχθηκε και παρασκευάστηκε από τη Mac Lab, στο Nelson, της Νέας Ζηλανδίας, στην καρδιά της περιοχής στην οποία αναπτύσσεται το μύδι GreenshellTM. Διατίθεται και διανέμεται διεθνώς από την Pharmalink International Ltd. Στην Ευρώπη, η RP Scherer Germany είναι ο αποκλειστικός συσκευαστής του προϊόντος σε κάψουλες. Η ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα.
To Lyprinol είναι μια μοναδική, συνεργικά συνδεδεμένη ομάδα έξι λιπαρών οξέων θαλάσσιας προέλευσης που εξάγονται από «σταθεροποιημένη» λυοφιλοποιημένη σκόνη που προέρχεται από το μύδι Νέας Ζηλανδίας GreenshellTM, Perna canaliculus TM που συχνά αναφέρεται και ως Green-Lipped Mussel.
Επιστήμονες στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ευρώπη και την Ιαπωνία έχουν μελετήσει το Lyprinol® για περισσότερα από είκοσι χρόνια. To Lyprinol μελετήθηκε και αποδείχθηκε ότι είναι ένας φυσικός, ασφαλής και αποτελεσματικός αναστολέας των οδών λιποξυγενάσης και των λευκοτριενίων στους ανθρώπους, που αποτελούν μια από τις κύριες οδούς φλεγμονών στο ανθρώπινο σώμα.
To Lyprinol έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχημένα για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, του άσθματος και της ουρικής αρθρίτιδας, ενώ μελετάται η αποτελεσματικότητά του όσον αφορά άλλες φλεγμονώδεις νόσους όπως η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, ο λύκος, η ψωρίαση και άλλες. Είναι σημαντικό ότι το Lyprinol είναι ένα φυσικό διατροφικό εκχύλισμα που δεν προκαλεί τοξικότητα στο γαστρεντερικό ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες.
Μία μαλακή κάψουλα Lyprinol που περιέχει 50mg από αυτό το μοναδικό, υψηλής συγκέντρωσης και σταθερότητας εκχύλισμα ελαίου, έχει την ισοδύναμη ποσότητα του ενεργού συστατικού με περισσότερα από 40 χ 500 mgs καψουλών σταθεροποιημένης Σκόνης Μυδιού GreenshellTM.
Δοσολογία : στις περισσότερες περιπτώσεις 2 κάψουλες ημερησίως