Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 17422

Metapharm Arthricel 90Caps

Περιγραφή

Χρήση:
Για αρθροπάθειες και κυρίως για προχωρημένη εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα, προεπέμβασης ή μετά από επεμβάσεις, (π.χ. αρθρόδεση).
Το Arthricel λόγω της πληρότητας της σύνθεσής του, αλλά και της υψηλής περιεκτικότητάς του από τις ουσίες που το αποτελούν, αποτελεί ένα ιδανικό σκεύασμα για την αντιμετώπιση μιας σειράς εκφυλιστικών μυοσκελετικών προβλημάτων. Συνδυάζεται άψογα με το Hyalocel το οποίο περιέχει πόσιμο Υαλουρονικό Οξύ και υδρολυμένο Κολλαγόνο για την αποτροπή περαιτέρω εκφυλιστικών καταστάσεων αλλά και για περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η χειρουργική αντιμετώπιση. Προτείνεται η χρήση του για ένα διάστημα 2-3 μηνών για μονιμότερα αποτελέσματα.
Δράσεις
Το Arthricel περιέχει:
• d-γλυκοζαμίνη:σημαντικό δομικό συστατικό των οστών, των χόνδρων και του συνδετικού ιστού με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.
• Χονδροϊτίνη: αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέως και εμποδίζει τη δράσητων ενζύμων που προκαλούν διάσπαση και εκφυλισμό των χόνδρων. Βοηθάει στην ελαστικότητα και διατήρηση της ακεραιότητας των αρθρώσεων κ.α.
• L-Methionin: αμινοξύ με βασικό ρόλο στη λειτουργία και ακεραιότητα των αρθρώσεων με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.
• Μαγγάνιο:σημαντικό συστατικό πολλών ενζυμικών συστημάτων που ρυθμίζουν τον μεταβολισμό, την αξιοποίηση βιταμινών και την προστασία της μεμβράνης των μιτοχονδρίων. Συμμετέχει στη βιοσύνθεση της πρωτεογλυκάνης των χόνδρων και των σκελετικών ιστών.
• Σελήνιο: ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδη δράση που συμμετέχει στην προστασία των ιστών και στην αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, χημικές ουσίες και τοξίνες.
90 κάψουλες.