Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 14387

Now Glucosamine & Chondroitin with MSM, 90Caps

Περιγραφή

Το NOW Glucosamine, Chondroitin & MSM συνδυάζει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, τρία από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας των συνδέσμων.

Η Glucosamine και η Chondroitin είναι και οι δύο 100% θειικές, η πιο μελετημένη μορφή αυτών των θρεπτικών ουσιών.

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η MSM (Methylsulphonylmethane), οργανική μορφή του θείου που βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα θρεπτικά στοιχεία παρέχουν διατροφικά συστατικά που υποστηρίζουν την υγιή δομή και λειτουργία των συνδέσμων.

Η Glucosamine και η Chondroitin είναι ασφαλείς, φυσικές και αποτελεσματικές ενώσεις που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων με την παροχή των ουσιών που απαιτούνται για την παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεογλυκανών.

Ο συνδυασμός αυτός έχει γίνει θρυλικός, και κατά την τελευταία δεκαετία, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από εκατομμύρια των ατόμων σε παγκόσμια κλίμακα.

Δουλεύοντας μαζί, αυτές οι δύο ενώσεις, έχει αποδειχθεί σε εκατοντάδες κλινικές μελέτες, ότι παρέχουν ασφαλώς, πολλά από τα βασικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για τον σωστό και φυσιολογικό σχηματισμό του αρθρικού χόνδρου.

Η Chondroitin κατατάσσεται στις γλυκοζαμινογλυκάνες (GAG).

Δεσμεύεται με το κολλαγόνο για να αποτελέσει τη βάση του συνδετικού ιστού.

Η Chondroitin βοηθά στην προσέλκυση και την δέσμευση υγρού στις πρωτεογλυκάνες, με αποτέλεσμα τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στο χόνδρο και την απορρόφηση των κραδασμών.

Φαίνεται επίσης να αναστέλλει τα ένζυμα που μπορούν να καταστρέψουν τον ιστό του χόνδρου.

Ενώ η γλυκοζαμίνη βοηθά στην κατασκευή και τη διατήρηση των χόνδρων, η χονδροϊτίνη προστατεύει τους χόνδρους από το να υποσιτίζονται.

Η χονδροϊτίνη δρα συνεργιστικά με την γλυκοζαμίνη, και μαζί, αποτελούν τη βάση πολλών από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα για την υποστήριξη των συνδέσμων.

Η ενίσχυση του παραπάνω συνδυασμού με MSM, κάνει το συμπλήρωμα αυτό πολύ δημοφιλές και δυνατό.

Το MSM προμηθεύει με θείο, ένα ζωτικό στοιχείο για την οικοδόμηση των αρθρώσεων, των χόνδρων, δέρματος, μαλλιών και των νυχιών, και με ομάδες μεθυλίου, που υποστηρίζουν πολλές ζωτικές βιοχημικές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ενέργειας.

Μπορεί να ασκήσει αντιφλεγμονώδη, αναλγητική δράση και συμβάλει στη διατήρηση ή την επισκευή του χόνδρου, την υαλοειδή ουσία που καλύπτει τα οστά στις αρθρώσεις και αποτελεί βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 3 κάψουλες καθημερινά με τα γεύματα ή με άδειο στομάχι. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Celadrin, Hyaluronic Acid και D-Flame™.

Άλλα Συστατικά:  Gelatin (capsule) and Magnesium Stearate (vegetable source). Περιέχει παράγωγα οστρακοειδών (καβούρι, γαρίδα, αστακός, καραβίδα). ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, αλεύρι, γλουτένη, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, αυγά ή συντηρητικά. Προειδοποίηση: Άτομα που στα οποία έχει διαγvωστεί αλλεργία στα οστρακοειδή δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν το προϊόν. Προσοχή: Μην καταναλώνετε το πακέτο διατήρησης φρεσκάδας. Παρακαλώ φυλάξτε το στη συσκευασία.


Χρήση
3 κάψουλες ημερησίως.

90 Κάψουλες

Διατροφικά Στοιχεία ανά 3 Κάψουλες
Ποσότητα % Σ.Η.Π.
Calories 10  
Total Carbohydrate 2 g < 1%*
Sodium 150 mg 6%
Glucosamine Sulfate    
(from 1,500 mg Glucosamine Potassium Sulfate Complex) 1.1 g (1,100 mg) *
Chondroitin Sodium Sulfate    
(from Bovine Cartilage) 1.2 g (1,200 mg) *
MSM (Methylsulfonylmethane) 300 mg *

* Δεν έχει οριστεί Σ.Η.Π. (Συνιστώμενη ημερήσια Δόση)

Ζητήστε Απόθεμα