Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 23593

Solgar Νο 7 Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 30 φυτικές κάψουλες

Περιγραφή

Solgar Νο 7 Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 30 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες κι’ άλλα διατροφικά στοιχεία για τις αρθρώσεις από την Solgar.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το Solgar Νο7, πλούσια εμπλουτισμένο με γλυκοζαμίνη που αυξάνει την ευελιξία, την κινητικότητα και το εύρος της κίνησης σε ευαίσθητες αρθρώσεις. Επιπρόσθετα τα βιο-ενεργά θρεπτικά συστατικά που εργάζονται για να δημιουργήσουν μια γρήγορη προσέγγιση, καθιστούν το προιόν χρήσιμο σε περιστασιακά «τσιμπήματα» και κοινές τάσεις που προκαλούνται στην περιοχή των αρθρώσεων μετά από την άσκηση, τον αθλητισμό ή τη σωματική δραστηριότητα. Με απώτερο σκοπό την αυξημένη κινητικότητα και την ευελιξία, το Solgar Νο 7 δύναται να σας βοηθήσει στην συνέχιση των δραστηριοτήτων που αγαπάτε και είχατε παραμελήσει λόγω των παροδικών προβλημάτων στις αρθρώσεις.

ΧΡΗΣΗ
Το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή φυτοκαψουλών. Κάθε συσκευασία Solgar No 7 περιέχει 30 φυτοκάψουλες. Συνίσταται η λήψη 1 φυτοκάψουλας ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!
Μην γίνεται υπέρβαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.
Δεν περιέχει μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.
Η φύλαξη του προϊόντος σε θερμοκρασία δωματίου από 15-30 βαθμούς είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ισχύς και η φροντίδα του.
Ενδείκνυται η φύλαξη του προϊόντος μακριά από φως, υγρασία και μακριά από παιδιά.
Αν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζεται θέματα υγείας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την λήψη.
Δεν συνίσταται η λήψη του προϊόντος με απώτερο σκοπό την θεραπεία, αγωγή ή πρόληψη ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα.