Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εγκυμοσύνη
Κωδικός 6603

Higher Nature Folic Acid 400Μg 90VTabs

Περιγραφή

Φολικό οξύ 400μg για τη σωστή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.
Folic Acid 400mg
Βιταμίνη για την καρδιά και το μυαλό  
90 tablets
Υπάρχει σοβαρή διατροφολογική έλλειψη του Φολικού ή Φυλλικού οξέος στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πριν και κατά την εγκυμοσύνη, το φολικό οξύ είναι ουσιώδες για την κανονική ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα (νευρικού συστήματος) του αγέννητου παιδιού και, 400μg συνιστώνται από το Υπουργείο Υγείας σε όλες τις έγκυες γυναίκες.
Το φολικό οξύ είναι επίσης κατάλληλο για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν γερή καρδιά και αρτηρίες και, ένα δυνατό και ενεργητικό μυαλό για πολλά χρόνια. Το φολικό οξύ είναι ένα από τα θρεπτικά στοιχεία-κλειδιά που εμπλέκονται στα μονοπάτια της μεθυλίωσης η οποία κρατά τα επίπεδα της ομοκυστείνης χαμηλά και, είναι ουσιώδες για την ανάπτυξη και την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Βοηθά στον σχηματισμό νουκλεϊκών οξέων και DNA. Διεγείρει την παραγωγή πεπτικών οξέων από το στομάχι και συνεργάζεται στενά με όλα τις βιταμίνες Β και ειδικότερα με τις Β12, C και E.
Απαραίτητο για: την κυτταρική διαίρεση, τον εγκέφαλο, το συκώτι, τις πεπτικές λειτουργίες, τον μεταβολισμό και χρήση της πρωτεΐνης, τα μαλλιά και τη γλώσσα. Ασθένειες, φάρμακα, αλκοόλ, στρες, κάπνισμα, αντισυλληπτικά, ορμονοθεραπεία και η γήρανση του οργανισμού μειώνουν τα επίπεδά του φολικού οξέος στον οργανισμό. Η πρόσληψη έος μπορεί να συγκαλύψει μια ανεπάρκεια σε Β12 και η ανεπάρκεια σε Β12 προκαλεί ανεπάρκεια φολικού οξέος. Είναι καλύτερο να λαμβάνεται μαζί με βιταμίνη Β12 ή μια πολυβιταμίνη.
> Απαραίτητο πριν και κατά την εγκυμοσύνη.
> Κρίσιμο για την ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα του εμβρύου.
> Υποστηρίζει την υγεία του καρδιοκυκλοφορικού.
> Βοηθά να διατηρούνται χαμηλά τα επίπεδα της ομοκυστείνης.
> Ουσιώδες για την ανάπτυξη και την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Δοσολογία: 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, με τα γεύματα. Συνιστάται η ταυτόχρονη λήψη μιας πολυβιταμίνης.
Συστατικά: 1 ταμπλέτα παρέχει Folic acid 400μg.
Έκδοχα: natural Lithothamnion calcarea, rice flour, zein protein coating, vegetable magnesium stearate, vegetable stearic acid.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Ζητήστε Απόθεμα