Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εγκυμοσύνη
Κωδικός 26532

ITF Iofolen Lactancia 60Caps

Περιγραφή

ITF Iofolen Iofolen Lactancia 60Caps

To Iofolen Lactancia αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων αναγκών της μητέρας και του μωρού της σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο όπως είναι ο θηλασμός.
To Iofolen Lactancia παρέχει στοχευμένα στις κατάλληλες ποσότητες, ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η θηλάζουσα μητέρα και το μωρό της σύμφωνα με τις πιο πρόσφατές Οδηγίες.
Είναι το μοναδικό προϊόν που περιέχει ταυρίνη, ένα αμινοξύ ο ρόλος του οποίου είναι σημαντικός στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του ανθρώπινου εγκεφάλου, παίζοντας σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα ικανότητα μάθησης των παιδιών.

To Iofolen Lactancia περιέχει βιταμίνη Α, η οποία επιδρά ευεργετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην αντίληψη του φωτός από τα μάτια, καθώς και βιταμίνες Ε και C, ενισχύοντας το μητρικό γάλα σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

To Iofolen Lactancia επιπλέον περιέχει Ω3 λιπαρά οξέα (DHA & EPA), τα οποία συμβάλλουν στο σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των οφθαλμών του βρέφους (DHA) και ασκούν και καρδιοπροστατευτική δράση στην ίδια τη μητέρα (EPA).

To Iofolen Lactancia διατίθεται σε συσκευασία μηνός που περιέχει 60 κάψουλες, με συνιστώμενη ημερήσια δόση 2 κάψουλες την ημέρα σε 1 δόση μαζί με το γεύμα με λίγο νερό ή άλλο υγρό.