Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εμμηνόπαυση
Κωδικός 15754

ARKOCAPS Έλαιο Νυχτολούλουδου 60caps Προεμμηνορρυσιακό Σύνδρομο

Περιγραφή

Έλαιο Νυχτολούλουδου

Μέρος που χρησιμοποιείται : το έλαιο του σπόρου που εξάγεται με πρώτη πίεση εν ψυχρώ.

Προεμμηνορρυσιακό Σύνδρομο (ευερεθιστότητα, πόνος μαστών, κατακράτηση υγρών).

Καλλιέργεια

Με προέλευση τη Βόρεια Αμερική, το Νυχτολούλουδο είναι ένα όμορφο φυτό που ανοίγει τα μεγάλα κίτρινα λουλούδια του όταν πέφτει η νύχτα. Το συναντάμε στην άκρη των δρόμων, σε ακαλλιέργητες εκτάσεις γης όπου ευδοκιμεί σε πετρώδη και αμμώδη εδάφη.

Η ευεξία της γυναίκας

Οι σπόροι αυτού του φυτού, μετά από εξαγωγή με πρώτη πίεση εν ψυχρώ, μας δίνουν μια μικρή ποσότητα ενός πολύτιμου ελαίου. Το έλαιο αυτό οφείλει την μεγάλη θεραπευτική αποτελεσματικότητά του στην μεγάλη περιεκτικότητα του σε σημαντικά λιπαρά οξέα και κυρίως σε γ-λινολενικό οξύ (10%). Η ουσία αυτή, πρόδρομη ουσία των προσταγλανδίνων E1, δρα κατά μιας πρωτεΐνης, της προλακτίνης. Τα αυξημένα επίπεδα της προλακτίνης  ευθύνονται σε κάποιο βαθμό για την εμφάνιση των διαταραχών που συνδέονται με το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο: τάση στο στήθος και φούσκωμα στην κοιλιά που συνδέονται με την κατακράτηση υγρών, ημικρανία και διαταραχές του χαρακτήρα (άγχος, νευρικότητα, ευερεθιστότητα, αϋπνία, κατάθλιψη).

Η χρησιμότητα του ελαίου του νυχτολούλουδου στην αντιμετώπιση του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου είναι πλέον δεδομένη και αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για όλες εκείνες τις γυναίκες που βασανίζονται στην καθημερινή τους ζωή από αυτές τις διαταραχές.

60caps