Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εμμηνόπαυση
Κωδικός 24754

ITF Floja plus Συμπλήρωμα διατροφής 30 κάψουλες

Περιγραφή

Floja plus συμπλήρωμα διατροφής 30 κάψουλες

Το Floja plus συμπλήρωμα διατροφής 30 κάψουλες είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη και κατάλληλη σύνθεση για την με απόλυτη ασφάλεια και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση και καταστολή των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Η σύνθεσή του αποτελείται από ασβέστιο, εκχύλισμα σόγιας (54,4mg σε ισοφλαβόνες σόγιας), βιταμίνη D, όπως επίσης και βιταμίνες της ομάδας Β (Β6, Β9 και Β12) .Συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής της γυναίκας που βρίσκεται στην εμμηνόπαυση, και αποτελεί την φυσική και πιο απλή λύση για την υποστήριξή της.

Περιεκτικότητα :
Ισοφλαβόνες σόγιας : 54,4 mg, Ασβέστιο : 200 mg, Βιταμίνη D3 : 7,5 μg, Βιταμίνη Β6 : 1,4 mg, Βιταμίνη Β9 : 200 μg, Βιταμίνη Β12 : 2,5 μg

Οδηγίες Χρήσης :
Συνιστώμενη δόση ημερησίως : Εφαρμόστε λαμβάνοντας μία κάψουλα την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι νερό. Η κατάλληλη λήψη ισοφλαβόνων σόγιας ημερησίως είναι 54,4 mg. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό σας γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κριθεί απαραίτητο να κάνετε λήψη μιας συγκεκριμένης δόσης.

Προσοχή :
Να μη γίνεται χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να μην  υπερβαίνεται η προτεινόμενη δόση ημερησίως. Να μη γίνεται κατανάλωση μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην συσκευασία και να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, και μακρυά από παιδιά. Σαν συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο ενός υγιεινού τρόπου ζωής και μιας ισορροπημένης διατροφής.