Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Γαστρεντερικό
Κωδικός 29467

Aboca Colilen IBS 60 κάψουλες

Περιγραφή

Aboca Colilen IBS 60 κάψουλες

Aboca Colilen IBS 60 κάψουλες

Το Colilen IBS είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τη θεραπεία του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου, που χαρακτηρίζεται από πόνο, φούσκωμα, διάταση και κοιλιακή δυσφορία, με ή δίχως διαφοροποίηση της μορφής των κοπράνων και ακανόνιστη εντερική λειτουργία (διάρροια, δυσκοιλιότητα ή και εναλλαγή των δύο).
Χάρη στον προστατευτικό μηχανισμό του, το Colilen IBS ελαττώνει σταδιακά τις εντερικές διαταραχές και, ανάλογα με την ένταση της διαταραχής, συνιστάται η παράταση της θεραπείας για 2 έως 6 εβδομάδες και η επανάληψη της σε ενδεχόμενη υποτροπή με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Τρόπος λειτουργίας
Το Colilen IBS κάψουλες δρα χάρη στο μοριακό σύμπλοκο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (IT Νο 102012902020829) ActiMucin, που περιέχει ρητίνες, πολυφαινόλες και πολυσακχαρίτες. Το ActiMucin, μέσω ενός μηχανισμού μηχανικού-φυσικού τύπου, αλληλεπιδρά με την επιφάνεια του εντερικού βλεννογόνου δημιουργώντας μια προστατευτική μεμβράνη που παρέχει προστασία στο βλεννογόνο από την επαφή με ερεθιστικές ουσίες. ''

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, πόνος, φούσκωμα στην κοιλιά, ακανόνιστη λειτουργία του εντέρου.

Χρήση
Ενδείκνυται η λήψη 2 καψουλών τρεις φορές ημερησίως, μακριά ή πριν τα γεύματα. Το Colilen IBS μπορεί συνάμα να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλες συμπτωματικές θεραπείες στις οξείες φάσεις της διαταραχής.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
Γυάλινη φιάλη με 60 κάψουλες 

 


Παρασκευάζεται στην Ιταλία

 

Ζητήστε Απόθεμα