Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Γονιμότητα
Κωδικός 13574

Now Tribulus 1,000 mg, 90Tabs

Περιγραφή

 

Το Tribulus terrestris έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχαία Ελλάδα, την Ινδία και την Αφρική για την υποστήριξη της γονιμότητας και την ανανέωσης του σώματος.

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι, αν και στην πραγματικότητα δεν περιέχει ορμόνες, το Tribulus βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς παραγωγής ορμονών και της καλής ανδρικής αναπαραγωγικής υγείας.

Το Tribulus έχει χρησιμοποιηθεί από μερικούς από τους πιο ελίτ αθλητές του κόσμου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αθλητές αναψυχής επίσης.

Η ελάχιστη περιεκτικότητα σε σαπωνίνη 45% κάνει το NOW Tribulus μία από τις πιο ισχυρές διαθέσιμες φόρμουλες.

Πιστεύεται ότι το Tribulus terrestris επηρεάζει την παραγωγή τεστοστερόνης ενεργοποιώντας το σώμα να απελευθερώσει την ωχρινοτρόπο ορμόνη (LH), η οποία λειτουργεί ως εντολέας του οργανισμού για την παραγωγή περισσότερης τεστοστερόνης.

Με την προώθηση της παραγωγής των ιδίων ορμονών του οργανισμού, λειτουργεί εντός των φυσικών ορίων του σώματος για να βοηθήσει τους άνδρες κυρίως, επιτύχουν αύξηση και βελτίωση της δύναμης, της αντοχής και του μυϊκού δυναμικού τους.

 

Το Tribulus δεν θα προκαλέσει το σώμα για την επ` αόριστον παραγωγή όλο και περισσότερο από κάθε ορμόνη, αλλά μάλλον θα εξισορροπεί τα φυσικά επίπεδα ορμονών.

 

Το Tribulus οφείλει τα φαρμακευτικά αποτελέσματά του στην ειδική ομάδα των στεροειδών γλυκοζιτών που ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των φυσικών προϊόντων που ονομάζονται «σαπωνίνες`(είτε στεροειδή ή τριτερπενοειδεις).

 

Οι σαπωνίνες δεν ενεργούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν σαν πρώτες ύλες για να συνθέσει τις κατάλληλες ενώσεις και έχουν μια έντονη ορμονική δραστηριότητα αλλά και αντιφλεγμονώδη δράση.

 

Ζητήστε Απόθεμα