Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Armolipid 20Tabs

Περιγραφή

Το Armolipid είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με Κόκκινη Μαγιά ανεπτυγμένη σε ρύζι, policosanol, φολικό οξύ, συνένζυμο Q10 και ασταξανθίνη.

Κόκκινη Μαγιά ανεπτυγμένη σε ρύζι (Red yeast rice)
Παράγεται από τη ζύμωση του ρυζιού (Oryza sativa) και περιέχει το monacolin K, ένα φυσικό προϊόν (ανήκει στις στατίνες) που η δραστικότητα του σχετίζεται με τη χορηγούμενη δόση. Οι στατίνες εμπλέκονται στο μεταβολισμό της χοληστερόλης,

Policosanol
Μείγμα από φυσικές λιπαρές αλκοόλες που περιέχει το κηρώδες περίβλημα του ζαχαροκάλαμου (Saccharum officinarum), ο φλοιός του ρυζιού (Oryza sativa) και το κερί των μελισσών (Apis mellifera).

Φολικό οξύ
Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, μιας ουσίας που παράγεται φυσιολογικά στον οργανισμό από τον μεταβολισμό του αμινοξέος μεθειονίνη, το οποίο και εισάγουμε στον οργανισμό μας με τη διατροφή. Η παραγόμενη ομοκυστεϊνη κατόπιν μεταβολίζεται και πάλι σε μεθειονίνη. Εάν αυτή η διαδικασία επαναμετατροπής της δεν λαμβάνει χώρα, ή αν λαμβάνει χώρα μόνο εν μέρει, η μη μεταβολισμένη ομοκυστεΐνη συσσωρεύεται στον οργανισμό και μπορεί να είναι επιβλαβής για διάφορα όργανα και ιδιαίτερα για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Συνένζυμο  Q10
Ένα φυσιολογικό συστατικό του σώματος μας που εμπλέκεται στις οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις της σύνθεσης της ΑΤΡ (δηλ. της τριφωσφορικής αδενοσίνης).

Ασταξανθίνη
Η ασταξανθίνη έχει ένα σημαντικό ρόλο στις αντιδράσεις οξείδωσης - αναγωγής. 

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής. Έλεγχος της Χοληστερόλης

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο
20 Δισκία

Ζητήστε Απόθεμα