Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Now Nattokinase 100 mg, 60V.Caps

Περιγραφή

Η Nattokinase είναι ένα ένζυμο που απομονώνεται από το Natto, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο σόγιας.

Το Natto έχει καταναλωθεί με ασφάλεια για χιλιάδες χρόνια για τα πολυάριθμα οφέλη του στην υγεία.

Πιο πρόσφατα κλινικές και μη κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η Nattokinase υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς και προάγει την υγιή κυκλοφορία.

Η Nattokinase διαλύει τους υφιστάμενους θρόμβους (θρόμβωση) με τη διάλυση της φιβρίνης που συνδέει τα αιμοπετάλια μεταξύ τους.

Το Natto ενεργεί σαν πλασμίνη, το μόνο ενζύμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα, το οποίο διασπά την φιβρίνη.

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή πλασμίνης μειώνεται, καθιστώντας τα συμπληρώματα natto τον ιδανικό αντικαταστάτη.

Η Nattokinase ενισχύει επίσης την παραγωγή της πλασμίνης και άλλων παραγόντων πήξης του αίματος, συμπεριλαμβανομένης της ουροκινάσης.

Η Nattokinase έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης.

Μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση με την παρεμπόδιση του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης (ACE).

Το ACE κάνει τα αιμοφόρα αγγεία να στενεύουν και την αρτηριακή πίεση να αυξάνεται.

Η ικανότητα της Nattokinase να αναστέλλει το ACE, επομένως, έχει μια επίδραση στην μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Η Nattokinase έχει αποδειχθεί επίσης, ότι αυξάνει την οστική πυκνότητα, καταπραϋνει τον πόνο στις αρθρώσεις, συμβάλει στη διαχείριση της ημικρανίας και ανακουφίζει από τον πόνο των ασκησιογενών αρθρώσεων και των μυών.

Στην αρχαιότητα το natto χρησιμοποιήθηκε επίσης για την αντιβακτηριακή δράση του, για την πρόληψη της χολέρας, τύφου και δυσεντερίας.

Κάθε μερίδα NOW Nattokinase προσδίδει 2000 FU (ινωδολυτικές μονάδες) για να βοηθήσει να κρατηθούν οι ήδη, σε υγιή επίπεδα, παράγοντες πήξης του αίματος εντός φυσιολογικών ορίων.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 1 Vcap 1 με 2 φορές καθημερινά με άδειο στομάχι.  Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Pycnogenol, Tru-E BioComplex™ και Fish or Flax Oil.

Άλλα Συστατικά:  Cellulose, Cellulose (capsule), Maltodextrin (non-gmo), Stearic Acid (vegetable source) and Silica. Περιέχει παράγωγα σόγιας. Προϊόν κατάλληλο για διαβητικούς. ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, αλεύρι, γλουτένη, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή συντηρητικά. Δεν περιέχει Βιταμίνη Κ. Μην καταναλώνετε το πακέτο διατήρησης φρεσκάδας. Φυλάξτε το στη συσκευασία.
Προσοχή: Τα άτομα που πάσχετε από διαταραχές της πήξης του αίματος ή λαμβάνετε αντιθρομβωτικά (αντιπηκτικά) φάρμακα, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το γιατρός σας πριν από τη χρήση του παρόντος. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Παρακαλούμε ανακυκλώστε τη συσκευασία.

60 Φυτικές Κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα