Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Solgar Oceanic Silica 25mg 50 φυτικές κάψουλες

Περιγραφή

Solgar Oceanic Silica 25mg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με οργανική πηγή πυριτίου της Solgar.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το πυρίτιο είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής. Κι αυτό επειδή διευκολύνει τον εμπλουτισμό τους με ασβέστιο και μέταλλα. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός μας αδυνατεί να χρησιμοποιήσει και να αφομοιώσει το ασβέστιο χωρίς την παρουσία του. Αυτή του η ιδιότητα το κάνει και άκρως απαραίτητο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης. Επίσης είναι απαραίτητο για την καλύτερη και γρηγορότερη επούλωση καταγμάτων, θλάσεων και τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων ενώ προλαμβάνει τον εκφυλισμό των μεσοσπονδύλιων δίσκων. ΄Όμως το διοξείδιο του πυριτίου(silica), από το οποίο ο οργανισμός παράγει πυρίτιο, δεν είναι ιδιαίτερα συχνό στις τροφές. Γι’ αυτό η συμπληρωματική χορήγησή του είναι απαραίτητη. Το συμπλήρωμα Solgar Oceanic Silica, ενδείκνυται γι’ αυτές τις περιπτώσεις.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Κυκλοφορεί σε φυτοκάψουλες. Κάθε συσκευασία περιέχει 50 φυτοκάψουλες. Λαμβάνεται 1 με 2 φυτοκάψουλες από το συμπλήρωμα Solgar Oceanic Silica ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ως συμπλήρωμα διατροφής το Solgar Oceanic Silica, δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.
Εάν είστε έγκυος ή θηλάζεται και βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την λήψη του συμπληρώματος.