Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μνήμη
Κωδικός 19367

Bionat Memovigor2 20δισκία

Περιγραφή

 

Διαπιστευμένο φαρμακευτικό προϊόν από το Υπουργείο Υγείας – Κωδ.: 8536

A. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

Εμβοές

Ίλιγγοι

Βαρηκοΐες

Σύνδρομο Menière

Το μόνο σκεύασμα που αντιμετωπίζει τις διαταραχές του κοχλία και του αιθουσαίου και που βελτιώνει τη νευρωνική λειτουργία.

Το εσωτερικό αυτί και η φυσιολογία του αποτελούν ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα. Ορισμένες παθολογικές καταστάσεις και η προχωρημένη ηλικία μπορούν να διαταράξουν αυτό το ευαίσθητο σύστημα προκαλώντας ανεπάρκεια της μικροκυκλοφορίας, κυρίως για τις αισθητήριες και περιφεριακές περιοχές, οξειδωτικό άγχος και ιστική βλάβη, της νεύρωσής τους. Η βλάβη του νευρικού ιστού που προκαλείται από τη μειωμένη συμβολή και παροχέτευση του τριχοειδούς εκδηλώνεται μέσω:

1. Aμεσου θανάτου των πασχόντων νευρώνων, λόγω της οξειδωτικής διαταραχής της ισορροπίας

2. Καταστροφής του μυέλινου περιβλήματος, ως αποτέλεσμα της λιπιδικής υπεροξείδωσης

3. Απώλεια της ικανότητας του αξονικού κυλίνδρου ορθής προώθησης του σήματος

4. Απώλεια των λειτουργικών ινών και ταυτόχρονη μείωση των Νευρικών Αυξητικών Παραγόντων (Nerve Growth Factors - N.G.F.)

Κλινικές μελέτες* επιβεβαίωσαν την υπόθεση για τον αιτιοπαθογενετικό ρόλο της συσσώρευσης μέσων μικροτοξικών μεταβολιτών, όπως οι ελεύθερες ρίζες, κατά την εμφάνιση μειωμένης ικανότητας φυσικής άμυνας, σε ποικίλες παθολογικές διαδικασίες που εξασθενούν το εσωτερικό αυτί.

Αυτή η έλλειψη ισορροπίας, που αποδεικνύεται από τεστ, αποτελεί τη λογική για τη χρήση μεθόδων με αντιοξειδωτική και νευρογενή δραστηριότητα, ως πολλαπλά αποτελεσματικό "αντίδοτο" για την εξουδετέρωση αυτών των αιτιοπαθογενετικών στοιχείων.

Το Memovigor 2 χάρη στην ταυτόχρονη παρουσία "ορθομορίων" όπως η Φωσφατιδυλσερίνη, η L-ακετυλοκαρνιτίνη, το εκχύλισμα Gingko Biloba και οι βιταμίνες των ομάδων B, E και C, αντιπροσωπεύει μία ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεση για τη συνδυαστική αντιμετώπιση όλων των προβληματικής ικανότητας κεντρικών και περιφερικών αιθουσαίων συνδρόμων και τη συνδρομή στη θεραπεία της βλάβης του ακουστικού και προσωπικού νεύρου.

Επίσης το Memovigor 2 βοηθά στις παθολογικές καταστάσεις που συνδέονται με ανεπάρκεια του περιφερικού μικρόκυκλου, μεταβολή των ρεολογικών χαρακτηριστικών του αίματος, από τα επακόλουθα οξειδωτικά στρες, μεταβολικό και ενεργητικό έλλειμμα, ιστική δυσχέρεια και βλάβη, κυρίως για τις αισθητήριες περιοχές.