Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Όραση
Κωδικός 6695

Higher Nature Visual Eyes 30caps

Περιγραφή

Αντιοξειδωτική προστασία για τα μάτια με Λουτείνη, Ζεαξανθίνη, βιταμίνες Α, C και D.
Visual Eyes
Προστασία των ματιών με λουτείνη & ζεαξανθίνη
Το σώμα φτιάχνει τα δικά του αντοξειδωτικά για να αντιμετωπίσουν τις ελεύθερες ρίζες, αλλά εξαρτάται επίσης και από τα φυσικά αντιοξειδωτικά που παίρνουμε από την διατροφή μας, για πλήρη προστασία των ματιών. Δύο φυσικά αντιοξειδωτικά είναι συγκεκριμένα σημαντικά για την όραση, η λουτείνη και η ζεαξανθίνη.
Το Visual Eyes, περιέχει τα φυσικά αντιοξειδωτικά λουτείνη, ζεαξανθίνη, λυκοπένιο, που συγκεντρώνονται στην κηλίδα του ματιού, καθώς και ζωτικές βιταμίνες A,C,D και ιχνοστοιχεία ψευδαργύρου και σεληνίου για υγιή όραση. Το εκχύλισμα από μύρτιλλο (bilberry),πλούσιο σε ανθοκυανιδίνες, παρέχει άριστη προστασία, η ριβοφλαβίνη βοηθά στην ενίσχυση ενός υγιούς φακού και όλα αυτά τα σημαντικά αντιοξειδωτικά βοηθούν να σταματήσει η φωτο-παρακίνηση ελεύθερων ριζών στην κηλίδα.
Ένα μεγάλο μέρος του ευρωπαϊκού και ελληνικού πληθυσμού, άνω των 65 ετών, κινδυνεύει να εμφανίσει Ηλιακή Εκφύλιση της Ωχράς (ΗΕΩ), μια ασθένεια που σε προχωρημένη μορφή οδηγεί σε απώλεια της όρασης. Σύμφωνα με την έρευνα EUREYE, « οι παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση της ΗΕΩ είναι το κάπνισμα, καθώς και ο συνδυασμός χαμηλών επιπέδων στο αίμα από αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες, ειδικά της Λουτείνης και Ζεαξανθίνης, με την υψηλή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία»
> Για συνεχή καλή όραση μέχρι τα βαθιά γεράματα.
> Παρέχει λουτείνη και ζεαξανθίνη, τα μόνα καροτενοειδή που υπάρχουν φυσικά στον αμφιβληστροειδή χιτώνα.
> Στηρίζουν την δομή του κολλαγόνου στα μάτια.
> Εξασφαλίζει καλή αιματική ροή στα νεύρα και στους μύες του ματιού.
Δοσολογία: 1-2 κάψουλες την ημέρα με τα γεύματα.
Συστατικά: 1 κάψουλα περιέχει, Vitamin A (833iu) 250μg RE, Vitamin E (7,5iu) 5mg α-ΤΕ, Vitamin C (calcium ascorbate) 60mg, Riboflavin (Vitamin B2) 2mg, Zinc (gluconate) 3mg, Selenium (selenomethionine) 75μg, Zeaxanthin complex (5%) 30mg, Lutein complex (5%) 30mg, Bilberry standardized extract (25% anthocyanidins) 18mg. Έκδοχα: tomato powder, hydroxypropyl methylcellulose, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide.
Δεν περιέχει: αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Ζητήστε Απόθεμα