Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Όραση
Κωδικός 25497

Lamberts Eyewise High Strength Lutein 60tabs

Περιγραφή

Lamberts Eyewise High Strength Lutein

Με λουτεΐνη και τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από μύρτιλο (Bilberry),  σπόρους κόκκινου σταφυλιού (Grapeseed) και βατόμουρο (Blackberry).

Η επιστημονική κοινότητα έχει τα τελευταία χρόνια εστιάσει την προσοχή της σε 2 καροτενοειδή: την λουτεΐνη και την ζεαξανθίνη, και αυτό λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου στοιχείων για την ευεργετική δράση τους στην διατήρηση της φυσιολογικής όρασης όσο αυξάνεται η ηλικία.
Η λουτεΐνη είναι ένα κίτρινου χρώματος καροτενοειδές, δεν παρασκευάζεται στον οργανισμό και έτσι πρέπει να λαμβάνεται μέσω της διατροφής ή των διατροφικών συμπληρωμάτων. Αποτελεί ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, βοηθώντας στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών. Η λουτεΐνη βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στην ωχρά κηλίδα καθιστώντας των βιολογικό της ρόλο πολύ σημαντικό. Η ωχρά κηλίδα είναι το τμήμα του αμφιβληστροειδούς που ευθύνεται για την λεπτομερή όραση. Εκτός από την αντιοξειδωτική της δράση, η λουτεΐνη προστατεύει την ωχρά κηλίδα δρώντας ως φυσικό φίλτρο για την υπεριώδη ακτινοβολία.
Το Eyewise ανά ταμπλέτα παρέχει 20mg λουτεΐνης (καθαρή, ελεύθερης μορφής), περιέχει επίσης τιτλοδοτημένο εκχύλισμα μύρτιλου (bilberry), βατόμουρο (blackberry) και σπόρους κόκκινου σταφυλιού (grapeseed) τα οποία διαθέτουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ιδιαίτερα στον οφθαλμό.

Περιεχόμενο: 60 ταμπλέτες