Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Όραση
Κωδικός 26335

Lanes Vision Ade 30 Caps

Περιγραφή

Lanes Vision Ade 30 Caps

Το Lanes Vision Ade 30 Caps αποτελεί το νέο και καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο εμπεριέχει στην πλούσια και δραστική σύνθεσή του εξειδικευμένη σύνθεση φυτικών και θρεπτικών συστατικών τα οποία προάγουν την υγεία των ματιών και βοηθούν στην όραση. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχει λουτεΐνη, μύρτιλλα, ζεαξανθίνη, βιταμίνες C, B, E, σελήνιο, ψευδάργυρο, ταυρίνη και goji berry. Η βιταμίνη Α σε μορφή β-καροτίνης, η βιταμίνη Β2 και ο ψευδάργυρoς είναι συστατικά τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
Η ζεαξανθίνη και η λουτεΐνη είναι πολύτιμα καροτενοειδή τα οποία περιέχονται στην ωχρά κηλίδα του ματιού η οποία είναι υπεύθυνη για την οξύτερη όραση και απαραίτητη για την ανάγνωση, διάκριση χρωμάτων και γραφή, όπως επίσης και για οδήγηση τη νύχτα.
Λόγω των ανθοκυανιδών τους τα μύρτιλλα διαθέτουν ευεργετικά οφέλη για την καλή όραση και βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία της όρασης.
Σε μια μόνο κάψουλα συνδυάζει κάποια πολύτιμα και διατροφικά συστατικά που συμβάλλουν παίζοντας σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και των ματιών. Ταυτόχρονα παρέχει τις βιταμίνες B6, B12 και C, οι οποίες συμβάλουν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, που αποτελεί επίσης σημαντικό ρόλο για την υγιή όραση.

Περιεκτικότητα: 30 κάψουλες σε γυάλινο μπουκάλι.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε κάνοντας λήψη μιας ταμπλέτας ανά ημέρα μετά το φαγητό.