Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Όραση
Κωδικός 30453

Viogenesis OchraKilis Plus, 30caps

Περιγραφή

Η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (ΕΩΚ) προκαλεί αλλαγές στην όραση κάποιες φορές τόσο σοβαρές ώστε ενδέχεται να προκληθεί μη αναστρέψιμη τύφλωση. Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η βασική αιτία μόνιμης απώλειας όρασης σε ενήλικες άνω των 60 ετών. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των ανθρώπων με συμπτώματα εκφύλισης της ωχράς κηλίδας αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2050.
Το ΟchraKilis Plus είναι ένα φυσικό προϊόν με κλινικές μελέτες επί των δραστικών ουσιών που περιέχει. Μπορεί να λαμβάνεται ως μια διαιτητική αγωγή για τις παθήσεις της ωχράς κηλίδας (εκφύλιση της ωχράς κηλίδας).
Τα δραστικά του συστατικά:
Λουτεΐνη, Ζεαξανθίνη και άλλα Αντιοξειδωτικά.
Τα αντιοξειδωτικά είναι πολύ σημαντικά για την υγεία των ματιών και την καλύτερη λειτουργία τους σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας.0
Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη (δύο τύποι καροτενοειδών), φαίνεται να απορροφούν την υπερβολική φωτεινή ενέργεια για να αποτρέψουν βλάβες στα φυτά από το υπερβολικό φως του ήλιου, ειδικά από τις φωτεινές ακτίνες υψηλής ενέργειας που ονομάζονται μπλε φως.
Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού
Σε πολλές έρευνες αναφέρεται ως νευροπροστατευτικός παράγοντας και προλαμβάνει τη βλάβη της επιδερμικής χρωστικής ουσίας του αμφιβληστροειδούς (RPE) και τη δευτερογενή δυσλειτουργία του αμφιβληστροειδούς.
Ρεσβερατρόλη
Αντιφλεγμονώδεις & Αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, τρόφιμο ειδικών ιατρικών σκοπών, διαιτητική αγωγή παθήσεων της ωχράς κηλίδας (εκφύλιση της ωχράς κηλίδας)

Οδηγίες Χρήσης
Λάβετε 1 κάψουλα ΟchraKilis Plus ημερησίως με λίγο νερό ή άλλο υγρό.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
30 Κάψουλες
 

Ζητήστε Απόθεμα