Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ουροποιητικό
Κωδικός 15737

ARKOCAPS Cranberryne 45caps Λοιμώξεις του ουροποιητικού

Περιγραφή

Cranberryne

Μέρος που χρησιμοποιείται: ο καρπός.

Πρόληψη επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων του ουροποιητικού.

Περιγραφή

Το cranberry είναι ένας κόκκινος σαρκώδης καρπός που φυτρώνει στα ελώδη εδάφη της Νέας Αγγλίας και στο βόρειο τμήμα της Ανατολικής πλευράς των ΗΠΑ. Οι Ινδιάνοι της Αμερικής, που το ονόμαζαν Imbi ή Atoka, γνώριζαν καλά πώς να χρησιμοποιούν τους άγριους αυτούς σαρκώδεις καρπούς και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Οι πρώτοι άποικοι και οι ναυτικοί το χρησιμοποίησαν ως προληπτική θεραπεία κατά του σκορβούτου για περίπου δύο αιώνες.

Το «αντιβακτηριδιακό» του ουροποιητικού

Από το 1923 κιόλας, πολύ πριν την ανακάλυψη των αντιβιοτικών, Αμερικανοί γιατροί συνταγογραφούσαν το cranberry για πρόληψη και μείωση των επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων του ουροποιητικού. Τότε, πίστευαν ότι η δράση του αυτή οφειλόταν στην όξυνση των ούρων που προκαλείτο από το ιδιαίτερα χαμηλό pH του χυμού του φυτού: 2,5 ή και λιγότερο. Το 1984 δόθηκε η επιστημονική εξήγηση για τη δράση του φυτού. Στην πραγματικότητα, η λήψη του cranberryEscherichia coli (E. Coli), στα τοιχώματα της ουροποιητικής οδού.

Η δράση αυτή μοιάζει να οφείλεται στην ύπαρξη διαφόρων ουσιών π.χ. του ιππουρικού οξέος και των προανθοκυανιδινών (συμπυκνωμένες τανίνες) με μεγάλο μοριακό βάρος. Πρόσφατες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η χρήση του cranberry έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των λοιμώξεων του ουροποιητικού κατά 20% με 50% το χρόνο. Το cranberry αποτελεί λοιπόν μια καινούργια εναλλακτική προσέγγιση στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού περιορίζοντας τη λήψη αντιβιοτικών και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που τα συνοδεύουν. μεταβάλλει τη χημική σύσταση των ούρων με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η προσκόλληση των βακτηρίων.

45caps