Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ουροποιητικό
Κωδικός 27790

Innovis Health Lactotune Urinary 30Caps

Περιγραφή

To LactotuneUrinary αποτελεί ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν με συνδυασμό χαρακτηριστικών του πατενταρισμένου εκχυλίσματος κράνμπερι Cran-Max® και προβιοτικών καλλιεργειών για την αγωγή λοιμώξεων στο ουροποιητικό σύστημα και την πρόληψη και ελάττωση της εμφάνισης λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Το εκχύλισμα κράνμπερι στο Lactotune™ Urinary περιέχει μερικά είδη ταννίνων. Η πρωταρχική δράση αυτών των ταννίνων είναι η συγκράτηση της προσκόλλησης παθογόνων βακτηρίων με φυσικό τρόπο στον ιστό του ουροποιητικού συστήματος. Χάρη στη δράση αυτή, το Lactotune™Urinary εξασφαλίζει την υποστήριξη στην αγωγή και την πρόληψη λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και μειώνει τον κίνδυνο της επανεμφάνισης των λοιμώξεων. Τα προβιοτικά βακτήρια που περιέχει το προϊόν συμβάλλουν στην δραστηριότητα του εκχυλίσματος του κράνμπερι συνεισφέροντας σε μία ισορροπημένη, υγιή μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου και ελαττώνει με τον τρόπο αυτό την ποσότητα των παθογόνων βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Οδηγίες χρήσης
Λαμβάνετε δύο φορές ημερησίως (πρωί & βράδυ) από το στόμα 1 κάψουλα με ένα μεγάλο ποτήρι πόσιμου νερού. Για να ελαττώσετε τον κίνδυνο της επανεμφάνισης, συστήνεται να συνεχίσετε την αγωγή με μία κάψουλα ημερησίως και να πίνετε κάθε μέρα τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερού για την διευκόλυνση της διούρησης.

Ενδείξεις
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών
Υποστήριξη αγωγής λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος
Πρόληψη των λοιμώξεων στο κατώτερο ουροποιητικό σύστημα
Μείωση του κινδύνου επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος

Προσοχή
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Περιεχόμενο
30 Κάψουλες