Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παράσιτα
Κωδικός 29261

Medichrom Bio Antipar 100Tabs

Περιγραφή

Τα παράσιτα (σκώληκες και πρωτόζωα), και οι μικροοργανισμοί (βακτήρια, μύκητες, ιοί) στο περιβάλλον μας είναι συνεχώς παρόντα και τα περισσότερα είναι επιβλαβή για τον οργανισμό μας. Κάποιες φορές μπορεί να περάσουν απαρατήρητα για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο σώμα μας και όταν τα αντιληφθούμε, έχουν ήδη προκαλέσει κάποια ασθένεια.
Το Antipar παρέχει δραστική καταπολέμηση των βλαβερών παρασίτων και μικροοργανισμών που προκαλούν μια σειρά από δυσμενείς επιδράσεις. Τα 13 φυτικά συστατικά του δρουν συνεργιστικά, καθαρίζοντας το σώμα από παράσιτα, ιούς, μύκητες, βακτήρια, τοξίνες.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, Αντιπαρασιτική & Παρασιτοκτόνος Δράση, Αποτοξίνωση, Πρόληψη Ασθενειών, Τόνωση, Αίσθημα Ευεξίας, Βελτίωση Ανοσοποιητικού Συστήματος, Βελτίωση της Λειτουργίας Του Εντέρου.

Χρήση
Λάβετε 1-2 δισκία Antipar 3 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα ή βάση οδηγιών ιατρού.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. : 68421/6-9-2013

Περιεχόμενο - Συσκευασία
100 Δισκία

Ζητήστε Απόθεμα