Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Προστάτης
Κωδικός 14560

Now Saw Palmetto Berries 550 mg, 100Caps

Περιγραφή

Ιστορικά, η χρήση του saw palmetto (Serenoa repens, Sabal serrulata) μπορεί να εντοπιστεί στην Αμερική από τους Mayans, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν ως τονωτικό, και τους Seminoles, οι οποίοι κατανάλωναν τους καρπούς του ως αντιβηχικό ή αντισηπτικό. Χρησιμοποιούμενα μέρη του είναι οι καρποί, το εκχύλισμα και τα παρασκευάσματα. Το NOW® Saw Palmetto είναι ένα είδος φοίνικα της Β. Αμερικής, που το εκχύλισμα των καρπών του περιέχει ωφέλιμα φυτικά συστατικά, όπως στερόλες και μια μοναδική μορφή λιπαρών οξέων που μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία του προστάτη.

Υπάρχουν ισχυρά επιστημονικά στοιχεία υπέρ της χρήσης του για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, την καταπολέμηση της απώλειας μαλλιών ανδρικού τύπου και της υποδραστήριας ουροδόχου κύστης. Επίσης η χρήση του Saw Palmetto μπορεί να βοηθήσει γενικότερα τη φυσιολογική ροή των ούρων, να μειώσει τον αριθμό ούρησης στη διάρκεια της νύχτας και να παρέχει ανακούφιση από τα συμπτώματα που προέρχονται από τη μη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη.

Ακόμα, μελέτες έδειξαν ότι το Saw Palmetto μπορεί να μειώσει την κατακράτηση υγρών που προκαλείται από την απελευθέρωση ισταμίνης (αλλεργικού τύπου αντιδράσεις) και λόγω βλαβερών χημικών ουσιών. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι το εκχύλισμα του Saw Palmetto έχει αντιφλεγμονώδεις και ανοσοενισχυτικές ιδιότητες.

Το NOW® Saw Palmetto 500 mg περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα των καρπών αυτών, το οποίο μέσα από έρευνες φαίνεται ότι εμποδίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη που προκαλεί τη διόγκωση του προστάτη.

100 Κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα