Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Υαλουρονικό Οξύ
Κωδικός 22887

Lamed Lozar Hyaluronic Acid With Collagen 700mg, 60caps

Περιγραφή

Το LOZAR περιέχει μεγάλη ποσότητα Υαλουρονικού Oξέoς (120mg) και υψηλής ποιότητας Υδρολυμένο Κολλαγόνο, συνδυασμένα με Θεϊική Χονδροϊτίνη και Βιταμίνη C. Είναι ένα άκρως φυσικό συμπλήρωμα, που δεν επιβαρύνει καθόλου τον οργανισμό, αντιθέτως, μόνο καλά έχει να του προσφέρει. Είναι σε μορφή κάψουλας για πιο εύκολη χρήση, χωρίς τα γνωστά προβλήματα των δυσάρεστων γεύσεων, σε πρακτική συσκευασία, για να το έχετε πάντα μαζί σας.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Υαλουρονικό οξύ
Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;
Το Yαλουρονικό Oξύ (ΗΑ) είναι ένας υδατάνθρακας, πιο συγκεκριμένα ένας πολυσακχαρίτης που παράγεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Το όνομα Υαλουρονικό Oξύ προέρχεται ετυμολογικά από την Ελληνική λέξη «ύαλος», που σημαίνει γυαλί και «ουρονικό οξύ» επειδή απομονώθηκε πρώτα στο υαλοειδές υγρό του οφθαλμού  και απέδιδε ένα μεγάλο ποσό ουρονικού οξέος.
Το Yαλουρονικό Oξύ βρίσκεται φυσικά, σχεδόν σε κάθε κύτταρο του σώματος, ενώ εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές του. Σε κάθε σημείο του σώματος που υπάρχει, εξυπηρετεί μια διαφορετική λειτουργία.
Η λειτουργία του στο σώμα είναι, μεταξύ άλλων, να δεσμεύει νερό για τη λίπανση των κινητών μερών του σώματος, όπως είναι οι αρθρώσεις και οι μύες. Η συνοχή του και η φιλικότητά του ως προς τους ιστούς, του επιτρέπει να είναι επωφελές σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, ως μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα. Επειδή το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα από τα πιο υδρόφιλα μόρια στη φύση, με πολυάριθμα οφέλη για το ανθρώπινο σώμα, περιγράφεται ως «το φυσικό ενυδατικό».
Πότε ανακαλύφθηκε το Υαλουρονικό Οξύ;
Το Υαλουρονικό Οξύ ανακαλύφθηκε το 1934 από τον Karl Meyer, αλλά χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο εμπόριο το 1942, όταν ο Endre Balazs έκανε αίτηση για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να χρησιμοποιήσει το Υαλουρονικό Οξύ ως υποκατάστατο για το ασπράδι των αυγών σε προϊόντα αρτοποιίας.
Το ενδιαφέρον όμως για το Υαλουρονικό Οξύ αυξήθηκε ραγδαία το 2000 όταν ένας δημοσιογράφος του ABC επισκέφθηκε ένα Ιαπωνικό χωριό, το Yuzuri Hara, με σκοπό να μάθει γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες κάτοικοι του χωριού στα 80 τους και στα 90 τους χρόνια είχαν δέρμα χωρίς ρυτίδες, ευέλικτες αρθρώσεις και επίπεδα δραστηριότητας που αψηφούσαν την ηλικία τους. Ανακάλυψε ότι οφειλόταν στη διατροφή τους από σόγια και τόφου, πλούσια σε μόρια που στέλνουν σήματα στα κύτταρα να παράγουν περισσότερο Υαλουρονικό Οξύ.
Πώς το Υαλουρονικό Οξύ κάνει καλό στο δέρμα;
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο ζυγίζοντας περίπου 15% του συνολικού βάρους του σώματος.  Παρόλο που το Υαλουρονικό Οξύ υπάρχει σε σχεδόν κάθε κύτταρο, το 50% του Υαλουρονικού Οξέος βρίσκεται στον ιστό του δέρματος.
Το Υαλουρονικό Οξύ και το Κολλαγόνο είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των στρωμάτων και της δομής του δέρματος. Το Κολλαγόνο είναι αυτό που δίνει στο δέρμα τη σφριγηλότητά του, αλλά το Υαλουρονικό Οξύ είναι που θρέφει και ενυδατώνει το κολλαγόνο. Αυτό οφείλεται στην υδρόφιλη ιδιότητα του Υαλουρονικού Οξέος, καθώς μπορεί να συγκρατήσει 1000 φορές το βάρος του σε νερό.
Περισσότερα...

Ζητήστε Απόθεμα