Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Υαλουρονικό Οξύ
Κωδικός 15271

Viyana Pure Hyaluronic Acid drops 30ml Πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος

Περιγραφή

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα μας με σκοπό την ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος. Είναι ενας ιδικός βλεννοπολυσακχαρίτης ο οποίος κατα κύριο λόγο απορροφάει νερό και έτσι θεωρείται ενας άριστος ενυδατικός παράγοντας.

Το VIYANA είναι πόσιμο διάλυμα Υαλουρονικού νατρίου 6mg/ml, με το μεγαλύτερο μοριακό βάρος και την υψηλότερη καθαρότητα ανάμεσα στα μέχρι σήμερα διαθέσημα προϊόντα. Το υψηλό μοριακό βάρος βοηθά στην επαρκή αφομοίωση του απο τον οργανισμό και στην απορρόφηση απο τους ιστούς.

Το νέο επαναστατικό προϊόν Viyana είναι ένα πόσιμο Βιοσυνθετικό Υαλουρονικό Oξύ, υψηλού μοριακού βάρους, το οποίο μπορεί να χαρίσει στο δέρμα σας την αιώνια νεότητα και αυτό δεν είναι υπερβολή! To υαλουρονικό όξύ έχει την ικανότητα να απορροφά πολύ μεγάλη ποσότητα νερού και να το μετασχηματίζει σε gel.

Με αυτό τον τρόπο συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ενυδάτωση και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα δρα σαν λιπαντικό. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος στο σώμα μειώνεται, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει όγκο και να φαίνεται πιο θαμπό.

Το υαλουρονικό οξύ δεν επαναφέρει απλά τη νεανική λάμψη. Συμβάλλει στην υγεία του οργανισμού μας αφού καταπολεμά τους πόνους που προκαλούν οι αρθρίτιδες, τη χρόνια κούραση αλλά και την μυαλγία. Το Viyana εγγυάται ένα φυσικό και σίγουρο αποτέλεσμα, προλαμβάνοντας και μειώνοντας τις ρυτίδες, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος και επουλώνοντας τις ουλές εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον, συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων και μειώνει τις φλεγμονές από τους μύες και τις αρθρώσεις.

ΔΡΑΣΗ

1. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες.

2. Είναι ο καλύτερος φυσικός ενυδατικός παράγοντας των ιστών.

3. Διατηρεί τα μάτια υγιή, καθαρά και υγρά.

4. Συμβάλλει στην επούλωση των ιστών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαλύστε 1ml (7 σταγόνες) σε 1 ποτήρι νερό και πιείτε το 1-3 φορές την ημέρα. Συνιστάται καλύτερα να το πίνετε το πρωί. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να μην παραλείπετε την χρήση του κάθε μέρα, ιδιαίτερα αν το έχετε μόλις ξεκινήσει.

30ml

Ζητήστε Απόθεμα