Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ένζυμα
Κωδικός 24466

Aboca BiAnacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση 14Chew.Tabs

Περιγραφή

Aboca Bio Anacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση 14 μασώμενα δισκία

Ενδείξεις : αντιμετώπιση στομαχικών προβλημάτων που σχετίζονται με την οξύτητα, όπως η καούρα, ο πόνος, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και η γαστρίτιδα. Επίσης μπορεί να αντιμετωπίσει συμπτώματα που συνδέονται με τη δυσπεψία (βαρυστομαχιά, μετεωρισμός). Μπορεί να συνδράμει στη πρόληψη καταστάσεων που προκαλούν ερεθισμό του βλεννογόνου (αντιφλεγμονώδη σκευάσματα, στρες κ.α.)
Aboca Bio Anacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση 45 Μασώμενες Ταμπλέτες

Το Νέο "Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση" αποτελεί ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που δρα βάσει φυτικών μοριακών συμπλεγμάτων και μεταλλικών στοιχείων, έχοντας την ικανότητα δημιουργίας πάνω στο βλεννογόνο μιας προστατευτικής επίστρωσης προφυλάσσοντας από την επαφή με τα γαστρικά υγρά και τις ερεθιστικές ουσίες.

Η Aboca μέσα από έρευνες ανακάλυψε πως το  οριακό σύμπλεγμα έχει βλεννο-προσκολλητική  δράση, παράλληλα προωθεί τη προστατευτική δράση της φυσιολογικής βλέννης. Έτσι το νέο Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση έχει στη σύνθεσή του το συγκεκριμένο σύμπλεγμα.

Η δράση του Poliprotect οφείλεται στη συνεργατική επιμέρους δράση ανάμεσα στο κλάσμα πολυσακχαριδικών στοιχείων (μοριακό βάρος > 20.000 Dalton), που δημιουργεί χημικούς δεσμούς με το βλεννογόνο και στο κλάσμα μεταλλικών στοιχείων (Limestone και Nahcolite).

Τρόπος χρήσης: Λαμβάνεται ένα δισκίο κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη και αφήνεται να λιώσει αργά στο στόμα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια δοσολογία και από παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω .
Είναι κατάλληλο και για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.
Τα δισκία είναι χωρίς συνθετικά έκδοχα διαμέσου μιας πατενταρισμένης διαδικασίας παραγωγής (Ευρωπαϊκή πατέντα Νο 1075830).