Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ένζυμα
Κωδικός 19479

Doctor’s Formula Bromeact Φόρμουλα Αντιφλεγμονώδης 30caps

Περιγραφή

Φόρμουλα με αντιφλεγμονώδη δράση.

Η Bromeact αποτελεί φυσικής σύνθεσης αντιφλεγμονώδη φόρμουλα, που μειώνει παράλληλα τα οιδήματα που προκαλούνται από φλεγμονές. Κύρια συστατικά της αποτελούν η βρωμελαΐνη, το πεντακυκλικό τριτερπένιο και η cumarin. Ειδικότερα:

Η βρωμελαΐνη ( Bromelain ) συμβάλλει στο να αυξηθεί η παραγωγή των προσταγλαδινών με αντιφλεγμονώδη δράση. Εμποδίζει για λίγο χρονικό διάστημα την μετατροπή του κινινογόνου σε κινίνη. Τονώνει το PGE 1, δηλαδή την επιλεκτική αναστολή συσσώρευσης αιμοπεταλίων και πήξης του αίματος. Εμποδίζει τη δημιουργία τοπικών οιδημάτων χάρη στην ινωδολυτική δράση που αναπτύσσει, σε αλληλεπίδραση με την λιποξυγενάση, μέσω του πλασμινογόνου (ενισχύει τη δημιουργία πλασμίνης), που διασπά τους θρόμβους ινικής ( ινωδόλυση ).

Το πεντακυκλικό τριτερπένιο ( Boswellic Acid ) αναστέλει την παραγωγή της 5-λιποξυγενάσης επιλεκτικά, παρακωλύοντας τη σύνθεση του λευκοτριενίου Β4 ( υποδοχή φάσης χρόνιας φλεγμονής ), όπως επίσης και τα λευκοτριένια C4, D4, E4 ( υποδοχείς φάσης οξείας φλεγμονής ). Τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη ( ΜΣΑΦ ) αναστέλλουν τη σύνθεση των γαστροπροστατευτικών προσταγλαδινών, κάτι που δεν συμβαίνει με το πεντακυκλικό τριτερπένιο. Εμποδίζει για λίγο τους πολυμορφοπυρήνες να μετατοπιστούν και τα πρωτεολυτικά ένζυμα να αποδεσμευτούν.

Η cumarin επιδρά θετικά στο λεμφικό σύστημα εξαιτίας της δυνατότητας της να αυξάνει την πρωτεολυτική δράση των μακροφάγων. Μειώνοντας τον καταβολισμό των κατεχολαμινών (αδρεναλίνη) σε αγγειακό επίπεδο, συμβάλλει στο να συστέλλονται καλύτερα τα αγγεία και να μειώνονται τα οιδήματα και ο πόνος.

Η συσκευασία περιέχει 30 κάψουλες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το προϊόν δεν προλαμβάνει ούτε θεραπεύει κάποια ασθένεια. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.

Ζητήστε Απόθεμα