Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ένζυμα
Κωδικός 27578

Now Foods Ubiquinol 100mg, 60 Caps

Περιγραφή

Η NOW Ubiquinol περιέχει την ενεργή μορφή από το συνένζυμο Q10 ( CoQ10 ), η οποία σε μερικές επιστημονικές μελέτες έχει φανεί ότι είναι μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη και δραστική αντιοξειδωτική μορφή CoQ10. Χάρη στην προσθήκη του λαδιού MCT (τριγλυκερίδια μέσης αλύσου) έχει ενισχυμένη διαλυτότητα, η οποία βελτιώνει την εντερική απορρόφηση περαιτέρω. Με αυτό το τρόπο, προσφέρει συνολικά ανώτερη βιολογική αξία. Το συνένζυμο Q10 βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα κύτταρα και είναι αναγκαίο για τη μιτοχονδριακή παραγωγή ενέργειας. Αυτός είναι και ο λόγος που ονομάζεται Ουμπικινόνη (Ubiquinone = Ubiquitous quinine = η πανταχού παρούσα κινόνη). Στο ανθρώπινο σώμα οι υψηλότερες συγκεντρώσεις του CoQ10 , βρίσκονται στην καρδιά, εκεί όπου είναι επιτακτική η αδιάλειπτη διαθεσιμότητα χημικής ενέργειας
Εκτός από τα οφέλη του Ubiquinol για την καρδιακή λειτουργία, χάρη στην παραγωγή ενέργειας, το CoQ10 λειτουργεί ως ένα έντονο λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, το οποίο προσφέρει προστασία ενάντια στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών στις αγγειακές δομές, καθώς και σε άλλους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου των νευρώνων και του εγκεφάλου .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Πάρτε 1 softgel καθημερινά (κατά προτίμηση μαζί με ένα "λιπαρό" γεύμα).

Ενδείξεις: Ubiquinol, υγεία της καρδιάς.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο:  60 softgels

Ζητήστε Απόθεμα