Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Acai Berry
Κωδικός 12732

Superfoods Acai Berry 30v.caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με Acai Berry.

Το Acai Berry αποτελεί μικρό φρούτο από τα δάση του Αμαζονίου, που δρα ποικιλοτρόπως και ιδιαίτερα ευεργετικά για την καλή και ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Περιέχει σε μεγάλες ποσότητες θρεπτικά συστατικά, όπως είναι το ασβέστιο, το σίδηρο, οι υδατάνθρακες, τα οποία τονώνουν στον υπέρτατο βαθμό την ενέργεια και την αντοχή του οργανισμού. Χάρη στα αντιοξειδωτικά, τα ω-λιπαρά οξέα, τα αμινοξέα, τις ίνες και τις βιταμίνες υποστηρίζει αποδεδειγμένα τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αναστέλλει τις βλάβες των κυττάρων και προσφέρει προστασία από ασθένειες και παθήσεις. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για την ενίσχυση της σεξουαλικής απόδοσης, που παρέχει, γι’ αυτό και στη Βραζιλία χαρακτηρίζεται ως καύσιμο υψηλής απόδοσης.

Το Acai Berry Eubias αποτελεί μια 100% φυσική λύση για την καλύτερη καθημερινή υγεία και απόδοση του οργανισμού σε διάφορα επίπεδα.

Δοσολογία: Μπορείτε να καταναλώνετε 1 έως 2 κάψουλες την ημέρα, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Τοποθετήστε το προϊόν σε μέρος δροσερό και ξηρό, θερμοκρασίας 25οC.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Μην λαμβάνεται το σκεύασμα, εάν διανύετε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλάζετε.